Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben kipróbáltam és kiderült, hogy össze voltak kuszálva a dolgok. A HDD-n egy teljesen másik ESXI volt, de az indult el ami a pendrive-on volt... Viszont a HDD-t ha lehúztam akkor nem indult a pendrive-os verzió. Így újra telepítettem ezúttal csak a pendrive volt a gépben...
Most mindkét HDD datastore-ként van felvéve. Viszont törölni akartam őket és nem engedi. Azt írja hibaüzenetnek, hogy használatban van. Ami kb lehetetlen mert ez egy teljesen friss telepítés. Se VM se semmit nem csináltam még. Se unmount, se delete nem megy. Ugyanaz az eredmény. -
Én meg eddig ezt vettem alapul, ezért kezdtem RDM irányba gondolkodni. De közben már máshol is látom, hogy ez totál tévedés.

Van viszont egy másik dolog amit nem tudok hová tenni. Egy 16GB-os pendrive-ra van telepítve az ESXI. Alapból volt még a gépben egy 320GB-os HDD. Ez utóbbi pedig így néz ki. Ezt a lemezt törölhetem anélkül, hogy lepukkanna a rendszer?
-
Persze, mert csak a boothoz használja, ha menet közben kihúzod alóla, akkor is vígan működik tovább, max sír, hogy nem tudja írni a logot meg az esetleges coredump-ot.
Szóval a boot device típusa kb. semmit nem befolyásol performancia téren. Viszont azt nem árt figyelembe venni, hogy ha megdöglik (és erről egy USB/SD eszköz esetén lehet hogy nem is fogsz tudomást szerezni), akkor nyilván nem tud a host bootolni többé róla.
-
k_petya
tag
-
AthlonXP
őstag
Jellemző... Mindegy, akkor az felejtős

Szóval nálad az XP-n is megy rendesen a 3d? Akkor nálam lesz a gond, de nem jövök rá, hogy mi, pedig úgy telepítettem, ahogy kell ( végül is nem nagyon lehet elrontani... ).
Most telepítem a Vista SP 2 Ultimate x64-et, kíváncsi vagyok, hogy azzal mit mutat. -
AthlonXP
őstag
Persze, hogy kipróbáltam, akkor nem írtam volna...

Nálam még a "dxdiag" D3D tesztje sem fut le ( szürke a gomb, mer nincs 3ds eszköz telepítve... ), nemhogy a 3DMark..
Vmware SVGA az csak egy sima driver, nem? Azzal hogy megy a 3d? Mer a catalist nem megy fel ( de nem is ez a baj hanem, hogy semmi 3d nincs... ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Magisk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- SkyShowtime
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ahogy látom, nálad komoly oka volt az RDM használatának.