Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi
üzenetére
Megcsináltam, letöröltem a VIB-eket, utána ment a secure boot, elindult az ESXi.
Most más gonddal jönnék

Új rendszer, a szerver iSCSI protokollon keresztül éri el a tárolót, átmigráltam rá egy melévő VM-et korábbi szerverről amiben lokál diszkek vannak, és panaszkodnak, hogy lassú. Találtam róla egy KB-t, miszerint le kell tiltani a Delayed ACK-t [link]. Ezt megtettem, de reboot után visszaállt az eredeti konfig. Olvastam, hogy ez meglévő konfignál nem elegendő, hanem ki kell törölni a dinamikus és statikus targeteket Disable Delayed Ack for iSCSI on ESXi, not always workingPut the host in “maintenance mode”
Remove all iSCSI target from the host in dynamic discover and static target, close the window
Rescan storage
Readd all dynamic discover target
Rescan storageIlyenkor a meglévő datastore-ral mi lesz? Megmarad ugyanúgy, illetve rajta a VM-ek?
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Arc Raiders
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest