- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Kicsit UP.
Elkezdodott a vizonto hava. -
Zoltánka
tag
Újabb vízöntés!

1977.02.07.
A három hetest kidobta a sors!
-
kulás
csendes tag
Én is vízöntő vagyok!Haha
-
SzlobiG
félisten
Szintén vízőntő vagyok én is.

-
Cardinella
aktív tag
Én meg Bak vagyok...
(Al Capone, Roy Jones Jr., Marilyn Manson, Rob Zombie, Machiavelli, stb-stb.; meneküljetek...
) -
lol
senior tag
-
klepto
addikt
üdv ...
Csak arra lennék kíváncsi a ph Fórumozók között hány vízöntő van (egyébként mi vagyunk a legritkábbak a 12jegy közül) és hogy mi vel foglalkozna mi a végzetségük és hogy meg vannak azzal elégedve amit csinálnak/dolgoznak le köti őket vagy szeretnének mást csinálni ...
persze senkinek nem akarok a magánéletébe turkálni ... mindenki annyit mond amenyit jónak lát ...
de tényleg csak vízöntők írjanak ...
én eggyelőre csak figyelek
thxMond mi van

Én is az vagyok
Csak most találtam rá a kérésedre
Bocsi a késésért
Hoppá, most vettem észre, hogy annó már én is írtam ide
, de nem törlöm ki a hozzászólásom, kíváncsi vagyok, hogy jelenleg hányan vagyunk 
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
-
Veron
addikt
Szinten vizonoto, jan 30. Egyenlore tanulok villamosmernoknek, de majd meglatjuk mi leszek...

-
twollah
nagyúr
760205
Rövid jellemzés: önfejű, makacs, akkorisnekemvanigazam, cinikus, humoros(ha-ha), kreatív, kaotikus (de csak ha a fórumon hozzászólok vmihez). Soha nem bírtam elviselni, ha irányítani akartak. Ha jól tudom ez jellemző a vízöntőkre. Végzettség: Felcser, Méhész, Programozó, nyugdíjas (itt nincs főnök
). Ezeken kívül még sok minden, de ez itt ugye nem az önéletrajzom... 
Mintha magamról adtam volna ki jellemzést.
-
XeeN
senior tag
760205
Rövid jellemzés: önfejű, makacs, akkorisnekemvanigazam, cinikus, humoros(ha-ha), kreatív, kaotikus (de csak ha a fórumon hozzászólok vmihez). Soha nem bírtam elviselni, ha irányítani akartak. Ha jól tudom ez jellemző a vízöntőkre. Végzettség: Felcser, Méhész, Programozó, nyugdíjas (itt nincs főnök
). Ezeken kívül még sok minden, de ez itt ugye nem az önéletrajzom... 
-
htibor
tag
Belépnék a sorba: 1979. január 26.
Közlekedésmérnöki végzettség;
székesfehérvári lakhely;
munka: logisztikus-raktáros -
-boyscout-
tag
szintén zenész -02.15. adatrögzítek, de nem vagyok elégedett vele. vmi kreatív filmes munka érdekelne vagy mint kleptot a mozigépészkedés.
-
Keitaro
addikt
Miért ne...
Január 29
Plussz egy vízöntő.
Van egy programozói OKJ vizsgám és jelenleg a műszaki informatikusi szakon leledzem. Az életem... hosszú.
Nem is azzal nem vagyok elégedett hanem inkább másokkal.
Jesszus, mit keresek én itt?
-
Manitou
veterán
-
dimanche
csendes tag
szintén vízöntő!

-
twollah
nagyúr
-
Cefa
senior tag
jan 26
tehát januári vízöntő ez a legjobb termés
-
twollah
nagyúr
-
ZCoyote
őstag
Vajon jelent v.mit az előző hozzászólásom időpontja?
-
ZCoyote
őstag
üdv ...
Csak arra lennék kíváncsi a ph Fórumozók között hány vízöntő van (egyébként mi vagyunk a legritkábbak a 12jegy közül) és hogy mi vel foglalkozna mi a végzetségük és hogy meg vannak azzal elégedve amit csinálnak/dolgoznak le köti őket vagy szeretnének mást csinálni ...
persze senkinek nem akarok a magánéletébe turkálni ... mindenki annyit mond amenyit jónak lát ...
thxJelen, mint vízöntő.
Rep.gépszerelő végzettség, de mint üzletkötő boldogítom a világot. Mindig mást szeretnék csinálni mint amit éppen csinálok.
-
klepto
addikt
Akkor már én se maradjak ki a sorból
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jelentem, én is Wasser-men vagyok az urológiáról
Hogy mit csinálok? Tanulok, és munkanélküli vagyok.
Mit szeretnék csinálni? Vagy a szakmámban szeretnék dolgozni mint buszsofőr, vagy ami még foglalkoztat, és szívesen csinálnám: mozigépész, rádió bemondó, szinkronszinész, vagy operatőr. -
tomcs
őstag
-
Dorian
félisten
Itt vagyok én is mint vízöntő. Építészmérnök vagyok, építőiparban dolgozom, Milyen munkát szeretnék? Semmit

-
mormota
senior tag
én lenni februári wasser-öntő
foglalkozás: tanuló
hol?: hmmm erre inkább csak annyit irnék, hogy Pécs
végzettség: gépésztechnikus (okleveles!
) ) -
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Ujabb IQblaster topic.
1976 02. 08. merleg aszcendessel.
Nyomdasz (ofszetgepmester) vagyok, es en elegedett vagyok a szakmammal. -
tothjozsef
aktív tag
Én is az vagyok! Informatikus mérnökként végeztem, fejlesztőként dolgozok, és nem vágyom másra.
-
Den
veterán
Úristen! Már látom szomorú sorsunkat, ahogy a többi 11 jegy szülötteinek is külön topic nyílik. Ekkora baromságot

Ha pedig a 12 jegy elfogyott, akkor jöhet a kínai horoszkóp, a föld-víz-tűz-mittoménmi jegyek...
Eh
Ne agódj ha még egy ilyen nyílik, bezárom azt is meg ezt is.

-
And
veterán
-
Marcus
aktív tag
Hi!
Itt van még egy vízöntő! -
Antonio
senior tag
ok
Nekem van egy Környezemérnök diplomám+ mérnöközgazdász, de igazából eggyik se érdekel ... most megyek egy új munkahelyre ahhol szerszámgépek beszerzés/karbantartás osztályon leszek az se az estem de valamiből élnem kell ... de tudom hogy nekem valami teljessen mással kéne foglalkozni ... csak hát későn érő típus voltam/vagyok csak a mának éltem...ma már mindent máshogy csinálnék mág keresem a helyemet ...
úgy érzem leginkább valamilyen kreatív mukát kéne csinálnom amibe nem szól sennki bele ... namost el kell mennm folyt köv ... hozzám is közel áll a PC ... -
MUŁĐER
addikt
[L]http://www.centralnet.hu/ezoterika/astrology.htm[L] na vajon sikerült ?
érdekes tömör átfogó van még egy pár (harmonet)... bár nem itt olvastam hogy kevesenvagyunk ...
A tesom kapot egy asztrológus könyvet jó nagy átfogó részletes és ahogy olvastam úgy akadtam ki a dolgokon ... előtte nem nagyon foglalkoztam a témával ... de az a köny nagyon brutál ... vana dologban valami
... a volt barátnőmelolvasta elkérte és az egész irodának lefénymásolta ő se akart hinni a fülének amikor 1x hangossanolvastam fel a dolgokat ...
na persze a napi horoszkóp ultrabrutál gagyihülyeség ... csak a helykihaználás végett vannak ... -
MUŁĐER
addikt
Itt is egy vízöntő!A poén az hogy a tesóm is az!
-
Szőrös
veterán
-
Antonio
senior tag
Úristen! Már látom szomorú sorsunkat, ahogy a többi 11 jegy szülötteinek is külön topic nyílik. Ekkora baromságot

Ha pedig a 12 jegy elfogyott, akkor jöhet a kínai horoszkóp, a föld-víz-tűz-mittoménmi jegyek...
Eh
no comment ...
-
Antonio
senior tag
[L]http://www.centralnet.hu/ezoterika/astrology.htm[L] na vajon sikerült ?
érdekes tömör átfogó van még egy pár (harmonet)... bár nem itt olvastam hogy kevesenvagyunk ...
A tesom kapot egy asztrológus könyvet jó nagy átfogó részletes és ahogy olvastam úgy akadtam ki a dolgokon ... előtte nem nagyon foglalkoztam a témával ... de az a köny nagyon brutál ... vana dologban valami
... a volt barátnőmelolvasta elkérte és az egész irodának lefénymásolta ő se akart hinni a fülének amikor 1x hangossanolvastam fel a dolgokat ...
na persze a napi horoszkóp ultrabrutál gagyihülyeség ... csak a helykihaználás végett vannak ... -
bLaCkDoGoNe
veterán

Eh
-
Antonio
senior tag
-
Szőrös
veterán
üdv ...
thxDe ha már ezt kérded akkor Te is írhatnál vmit magadról.
-
Antonio
senior tag
tudtommal nem, -én ezt olvastam- (bár ezen lehet vitatkozni de szerintem most ne tegyük, a gyerek szaporulat éves szinten szerintem nem folymatos hanem ciklikus de ebből nem készültem
)... te Vízöntő vagy? -
Szőrös
veterán
Itten egy echte - vagy hogy írják - vízöntőőőő. Bár inkább sörvedelő vagy mi.

Végzettség .. hmm Erősáramú szki+technikum. Foglalkozás meg informatikus féleség. -
dnacrew
tag
Hát lehet, hogy van benne valami mert magamon kívül egyik ismerősöm, rokonom sincs aki vízöntő lenne.
-
Vikthor
nagyúr
üdv ...
thx/OFF
Gyakorlatilag ugyanakkora esélye van arra, hogy vki vízöntő legyen, mint bármely más horoszkópjegyben született embernek, nem?
/ON -
Antonio
senior tag
üdv ...
thx
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HP ProBook 445 G8 AMD RYZEN 3 Pro 5400U/8GB/256 SSD/14 " HD laptop magyar bill.
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Thrustmaster t-lcm pedál
- AMD FX-6300 CPU + ASUS M5A97 EVO R2.0 + GeForce GTX 1060 3GB
- Új - MacBook Pro M5 Pro Chip 14" 15C / 16C / 24 GB RAM / 1TB SSD / Silver / Black - 27% Áfás
- 27% - Samsung 980 PRO 1TB M.2 SSD PCIe 4.0 NVMe
- MSI RTX 5090 SUPRIM LIQUID SOC 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 1TB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5258
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Pad 7 Pro 256GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)