Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
Idéznék belőle: ''kutatják a hidrogén és a zoxigén felhasználási területeit''
Nos amíg kutatják a zoxigént addíg szerintem be is lehetne zárni ezt a topicot. -
odor
újonc
Gyerekek találtam egy fantasztikus linket vízautó , vagyis a vízhajtású autó témában.
www.biodizel.info/4.htm -
L3zl13
nagyúr
Mellesleg a fenti projectet át kéne adni RGB-nek. Ő megoldaná ingyen... ''Házilag.''

-
Goose-T
veterán
válasz
Thulcandra
üzenetére
Az sima galvánelem volt, kicsit alternatív összetevőkből, 200 éve ismert a működési elve.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Akkora hülyeségeket ír, hogy szvsz semmiféle tudományos elméleti háttere nincs. -> Nem lehet komoly techikai feltétele sem egy nem létező elmélet megvalósításának.
Azaz pl nem lehet szüksége mondjuk folyékony hélium hűtésű xenonlézeres vízbontóra, ami milliárdokba kerülne.
Szóval szvsz nagyon az elején jár még, és ''kutatásokra'' kér pénzt. Persze akármennyit adnak neki, a maximum amire rájöhet, hogy nem megvalósítható a dolog. (Mondjuk aki ennyire elborult, az szvsz soha nem fogja beismerni a kudarcát.
Vagy pedig eleve a naiv emberek átverésére törekszik, ez esetben meg annyira van ''szüksége'' amennyit össze tud csalni magának...
-
L3zl13
nagyúr
''De tényleg, már egy prototipushoz is olyan horribilis pénz kellene, hogy senki se tud ''befektetni''?''
Nem ''senki nem tud'', hanem akinek elég esze van ahhoz, hogy legyen pénze, az látja, hogy ez hülyeség.
Már a kezdőlapon a víz nukleáris energiáját emlegeti. -> Ezek szerint hidegfúziót akar csinálni, amivel hiábavalóan próbálkoznak a világ agyai már fél évszázada, és jelenlegi tippjük szerint a NEM hideg fúzió (elméleti oldala egyszerűbb, de problémásabb) hatékony megvalósításához is évtizedek kellenek.
Ugyanakkor azt állítja, hogy a végtermék H2O, (meg hogy ózon, o3, a melléktermék a repülőknél). Tehát mégis valami sima kémiai reakcióról lenne szó eszerint...
Szóval már az első oldalon ellentmondásba keveredik magával. Az ilyeneket csalás miatt lecsuknám. (Valótlan állításokkal akarnak pénzt kicsalni az emberekből.)
-
sasa311
veterán
Ezt már 1X kiveséztök itt a PH!-n, hogy ez egy marhaság, sokkal nagyobb energia kell a víz bontásához, mint amit nyerni lehet rajta.
Ennél sokkal okosabb az elemes autó (duracellnyuszi POWA)
-
tiv61us
őstag
ez nagyon gagyi
a vizauto az a csonak
motoros valtozata benzinnel megy
[Szerkesztve] -
LuckyL
őstag
Bazki, csak én nem értem ennek a működését?

Elégeti a vizet, aztán megint víz lesz?
valaki magyarázza el, hogyan képzelik ezt az egészet, mert egyszerűen nem tudom felfogni.....bár lehet azért mert nincs is mit??
[Szerkesztve] -
Retekegér
MODERÁTOR
Igen, igen a vízbű vonnyuk ki a zoxigént! Adója 1%-ával támogassa a háromszázezer... öö... harmincezer literes oxigén tárolására alkalmas ojjektum megépítését!
ON:
Nem tudom mit ér el vele, mikor a fizika alaptörvényeibe ütköző dolgot akar véghezvinni. Bár ki tudja, Einstein is így kezdte... -
villamos
őstag
Hallottam már többször is a bácsit. Egyszerűen elképesztő. Ellent próbál mondani az energiamegmaradás törvényének. Addig oké, hogy hidrogénnel hajtaná meg a motort. Az sem rosz ötlet, hogy mindezt vízzel oldaná meg, mégpedig úgy hogy kiveszi belőle az oxigént! A vízben viszont az oxigén a két hidrogénnel kovalens kötéssel kapcsolódik. Ezt úgy tudom, hogy eléggé nehéz szétszedni. Honnan tetszik szedni az ehhez szükséges energiát?

-
Woodslave
félisten
Mennyi pénz kell ennek a majomnak? Én nem értem miért ne lehetne megpróbálni. Qrvára nem olvastam le az oldalt, azt se tudom igazás miről szól az egész, csak hallottam róla, de annyi xarra dobtunk már ki pénzt, nem tudom erre miért ne lehetne..
-
QG
tag
http://index.hu/tech/tudomany/vizenergia/
Élvezet elolvasni az eredetit is [link], nagyon mulatságos.
Meg az oldal formázása is olyan, mintha a készítő már hallott volna valahol dizájnról, de nem tetszett neki az oldal. Mielőtt valaki ebbe kötne bele, nem azért hülyeség, mert csúnya az oldal, szerintem a kettő közt nincs összefüggés.
1. A szabadalom nem azt jelenti, hogy a dolog működőképes, hanem, hogy másnak korábban nem jutott ilyesmi eszébe.
2. Ha valaki azt mondja a találmányra, hogy nem működik, az még nem biztos hogy hazafiatlan, vagy gazdasági érdekei vannak a benzin/repce/szélerőmű üzletágban. Lehet, hogy tényleg úgy gondolja, hogy működésképtelen. Még ha később kiderülne is, hogy a dolog működik, (erősen meglepődnék) még akkor is túlzás ilyen hisztérikusan reagálni a kétségekre.
QG
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest