Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Skype adatvesztés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SABIC
lelkes újonc
Samsung andoidjához képest is szerintem, apróságok eddig de blsszantó, a jegyzeteket pl nem hozta át vagy legalábbis nem jelenik meg a jegyzet közt, az alkalmazások amiket átmásoltam az "asztalra" nem kerülnek ki, nem tudom kimásolni, lehet hogy van valami módja de nem jöttem rá,150 appot nem akarnék egyenként újra letölteni, időjárás widget fekete fehér, gemini angol..samsungon magyar.....a kamera baromi jó, és az anyagminőség...de ez a funtouch 15 olyan mintha le lenne maradva 10 évvel, nem hiszem hogy így kitartok a márka mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S23 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest