Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Forintost is lehet, csak akkor a Vivid váltja a forintot euróra. Mi az, hogy nem megy az utalás? Payments, beírod az összeget, Transfer, + New phone or IBAN, New IBAN, kitöltöd az adataiddal, és ennyi. Próbából, korábban saját magamnak utaltam gond nélkül 1 eurót, forintos számlára. Gond nélkül megérkezett SEPA-n, és a bank váltotta forintra, deviza vételi áron.
-
Fifi
őstag
A már részvényben lévő cashbacket nem tudod másik részvénybe tenni.
Úgy tudod cserélni, hogy a következő cashbacket már az újonnan választott részvénybe kapod, a régi cashback marad a régi részvényben.
A részvényben lévő kapott cashbackeket egybe tudod pénzre váltani, annak tört részét vagy csak egy fajta részvényt nem.
-
zerodot
aktív tag
Kártyánál szerintem se szokott ez gond lenni.
Akkor lehet probléma, ha számlához tartozó név változik meg az ékezetek miatt. Pl. nemrég olvastam, hogy valaki Revolutra és Coinbasere regisztrált (ha jól emlékszem ugyanazzal az igazolvánnyal), és az egyik meghagyta az ékezeteket, a másik pedig nem. Na és emiatt nem tud Revolutról SEPA utalással pénzt küldeni a CB-re, mivel a CB csak saját (=ugyanolyan néven lévő) számláról fogad utalást...
-
Szoszo94
őstag
Nincs az oe-vel semmi gond, a németek használják akkor, ha nem lehetséges az ö kiírása (de ugyan ez a szitu ae, ue, stb helyzetben is). Valszeg' a kártyára nem tudnak ö-t írni, ezért írják oe-vel és ez a jó megoldás egyébként.
Esetemben, mivel az Á-ra tudtommal nincs megfelelőjük (legalábbis 12 év heti 5 nap német nyelv alatt nem tanultam ilyenről anno
), így mindenhova Adam-ként regisztráltam.
-
m0ski
aktív tag
Szia!
Én sok külföldi helyen (leginkább ott, ahol az ékezetest eleve nem is fogadja el) az á betűt automatikusan cserélem a-ra. Eddig még nem volt belőle problémám.
Egy helyen tudom elképzelni, hogy gond lehet, a Curve. Ott ugye nem engedik, hogy mondjuk a feleséged kártyáját berakd a fiókod mögé, mert hogy nem a te nevedre szól. De szerintem azért ez nem ugyanaz a szint.A legbiztosabb, ha írsz a supportnak és módosíttatod. Egyébként a Vividnél a fiók adatoknál ékezettel vagy anélkül adtad meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest