Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz
zsola400 #2391 üzenetére
Fel sem merült bennem, hogy ne tegyek eleget a "kérésüknek".
Azért írtam meg, mert nem emlékszem rá, hogy járt volna már így itt valaki, ezért akinek jó ideje nem volt tranzakciója és van rewards zsebben pénze, jó ha ránéz az alkalmazásra, mert nem biztos, hogy az e-mailt megkapja, látja, olvassa stb.
-
zerodot
aktív tag
válasz
zsola400 #2313 üzenetére
Na várj, meghívásért a meghívónak nem jár Prime, csak SD. Abból is 2 két hónap, nem 3. (Vagy valamivel nagyon le vagyok maradva...)
Most vagy az van, hogy régebben 3 hónap ingyen Prime járt, most pedig már csak 1 hónap, vagy pedig meghívóval regisztrálva 3 hónap, anélkül viszont 1.
Visszaolvasva #2309 #2312 alapján az előbbi, azaz régen 3 volt, most 1.
-
pictigjis
őstag
válasz
zsola400 #2200 üzenetére
nekem is van plusz, bár nem ennyi, mert ez szerencsejáték abból a szempontból, ki és mikor tudott éppen cashbacket betenni
engem egy ilyen 70 százalék amúgy baromira idegesítene, mert persze sose jön rosszul egy kis plusz apró, de csak és kizárólag arra emlékeztetne, hogy miért nem pár szabad milliómmal csináltam plusz 70 százalékot
paradox módon én jobban szeretném, ha ez a "játék" egyáltalán nem lenne a vividen
-
Fifi
őstag
-
zerodot
aktív tag
válasz
zsola400 #1424 üzenetére
Hát ez érdekes, mert a ToC-ban egyértelműen úgy írják, h ezek havi limitek...
For the Top-Up Amount the following restrictions apply:
- Minimum transaction sum is EUR 100,00;
- EUR 200,00 per month („Standard Plan“);
- EUR 1000,00 per month („Prime Plan“).
Egyénkét valahol azt is olvastam, hogy a legelső feltöltés 1000 euróig ingyenes mindenkinek, csak már nem emlékszem hol... -
hoffaboy
csendes tag
válasz
zsola400 #1381 üzenetére
Amikor regisztráltam Vividre kb 3 hónapja, akkor már létrehoztam egy crypto zsebet, de eddig nem engedte úgymond aktiválni. Tegnap megint rápróbáltam, hogy rámentem a zsebre aztán engedett tovább gombra nyomni, ki kellett töltenem egy kérdőívet, hogy mennyire ismerem a crypto világát stb. aztán utána megjelent alul a Buy gomb illetve listában az elérhető coinok.
-
anadroid
senior tag
válasz
zsola400 #929 üzenetére
Vividdel regisztráltam. Ezt kaptam vissza:
Ob Onlineshop oder Donut-Shop. 2 % Geld zurück.*
Ich zahle Visa.
Hallo X. Y.,
Glückwunsch, Sie haben sich erfolgreich für unsere 2 % Geld-zurück-Aktion angemeldet! Was jetzt noch zu tun ist? Einfach einkaufen und mit Visa zahlen!
Egal wo, egal wie: ob beim Bäcker in Ihrer Nachbarschaft, beim Einkaufen in der Stadt oder im Onlineshop Ihrer Buchhandlung – ob kontaktlos, mobil oder online. Bis 6. April 2021 bekommen Sie 2 % Geld zurück auf Ihre Zahlungen bis 25 € – innerhalb von 3 Wochen nach der jeweiligen Zahlung, direkt auf Ihr mit Ihrer Visa Karte verknüpftes Konto.
Los geht’s: Einkaufen. 2 % zurückbekommen. Freuen!
Ihr Visa Team -
sajtos365
tag
-
hadam98
senior tag
válasz
zsola400 #872 üzenetére
Azért a Revolut és a Curve évek óta jelen van. 2020-as app-tól ne várjunk olyan sokat viszont szerintem bőven magas szinten van már most az App legalábbis ha iOS verziót nézem. Szép letisztult dizájn. sötét mód és egyelőre nem találtam benne hibát. Más alkalmazással ellentétben itt elég jól indult az alkalmazás.
-
norrberth
addikt
válasz
zsola400 #732 üzenetére
Én Transferwise al utaltam az elsőt.
20.000Ft váltás és utalás díj.
185Ft volt összesen.Tegnap tettem még 20 ezret a vivid re, de már a Revoluttal.
Úgy csináltam ahogy mondtad.
Éjjel elutaltam, reggel 8:01 kor Revolut irta Elutalva!
És 10:26 kor jelzett a Vivid hogy megjött.Itt minden ingyenes, de fosok..
Revolut ezt hosszú távon nem csipázná szerintem, hogy én töltök rá "ingyen" 50 ezret, majd váltok "ingyen" 50 ezret.
És utalom ki "ingyen"...
Bár ha mellette vásárolok is Revoluttal...
De most pihenni fog.
Vividet pörgetem..Ezért iktattam közé a TW-t nehogy a Revolut bebuzuljon.
És basztassanak. -
Crvsh3R
senior tag
-
sajtos365
tag
válasz
zsola400 #172 üzenetére
Azt írja 90 napig mehet a GBIT, a kártya alatt ráböksz a tranzakcióra, majd a felugró ablakban kiválasztod a Go Back in Time, következő ablakban azt a kártyát válaszd amelyikre akarod terhelni a tranzakciót, rögtön beterheli, a másik kártyára meg csak másnap teszi vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest