- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karaya
tag
Az ehavi visszatérítések már maxolva lesznek. Curve-vel meg át tudnám majd tenni a következőbe.
Online 5ezerrel olcsóbban adják a tv-t mint az üzletben, plusz a 14 napos elállási jog is jól jönne, ha mondjuk kifognék egy felhősödő lcd példányt. A kiszállítás is csak 990, nekem kedvezőbb mint elhozni... De a bizonytalan visszatérítés miatt kénytelen leszek mégis elengedni..
Gondolom nálad is elérakta a OTPMOBL* előtagot, nálam meg a CRV* miatt leesik a vége
-
fil
őstag
-
pictigjis
őstag
-
sajtos365
tag
A HUF számlaszám az egy technikai számla vagy arra lehet utalni is forintban?
-
pictigjis
őstag
-
Karaya
tag
Auchan Online redelnék TV-t, a közlemény Curve alatt így néz ki:" CRV*OTPMOBL*AUC Vilnius LT"
(Ezt egyenlőre egy limittúllépés miatt nem teljesült fizetés közleményében látom, de ha átmegy a limitemelés, bejezem majd a rendelést.)
Később szeretném ezt GBiT-elni majd Vivid-re. Viszont tartok tőle hogy az AUC kevés lesz neki a kedvezményhez. Szerintetek? -
ACE-
addikt
Nem, hanem a jóváírásról. Nekem van egy izmos IKEA-s vásárlásom, amire kb. 10€-t kellett volna jóváírniuk, helyette kaptam 7 eurocent-et... Küldtem vásárlási bizonylatot, azt mondták továbbították az illetékes szervüknek és "majd" tájékoztatnak... De a legelső KIK-es vásárlásomat 30-án panaszoltam, arra 1 napot írtak, azóta sem történt semmi...
-
zerodot
aktív tag
Hát gondolom a vásárlás időpontja számít, az idő lejárta miatt nem lenne szabad buknod. Jóvá kellene írniuk utólag is, amennyiben benne vagy az 50 eurós keretben.
#289 sajtos365
Az akciók különböző ideig érvényesek üzletenként eltérően, illetve a Super Deals is lejár ugye egy idő után, ha nem hívsz meg új embereket. -
dtej
csendes tag
Köszi...
-
Palesztin994
aktív tag
-
Palesztin994
aktív tag
-
sajtos365
tag
-
ACE-
addikt
Valakinek sikerült már a nem kiadott reward-ot elérnie, hogy kiadják? Nekem 31-e óta nem történt semmi, az a gáz ha lejár az időszak akkor bukom...
-
ACE-
addikt
-
fil
őstag
-
dtej
csendes tag
Melyik Shell? M7 lehajtó vagy Tesco?
-
sajtos365
tag
-
fil
őstag
-
sajtos365
tag
-
Andreas2
tag
-
pictigjis
őstag
mondjuk ez a cikk pont arról szól, hogy ha más a tranzakció devizaneme, mint a számláé, akkor lehet más a könyvelési érték. ezt tapasztaltuk eddig. de nem azt írja, hogy ha forintban fizetsz a forint egyenlegedről, akkor is lehet eltérés, ez kifejezetten furcsa
megtörténhet, hogy így van, de ebben az esetben a forintos egyenleg valójában nem is forintegyenleg, hanem csak egy "devizaváltó számológép" tájékoztató adatnak
-
pictigjis
őstag
-
Palesztin994
aktív tag
-
ACE-
addikt
Ja csak nehezen követhető hogy mennyi is van még valójában, elég lesz-e az adott tranzakcióra, vagy Curve-öt kell használni... túl sok pénzt nem tárolnék rajta.
-
Palesztin994
aktív tag
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
Na, azt vettem észre, hogy bár ráutalás után minden pénz átváltottam Ft-ra, átment az euró egyenlegem negatívba (-0.05), és ezt találtam: [link]
Ezek szerint teljesen mind1, hogy átváltod, ígyis úgyis azzal az árfolyammal fogja számolni a tranzakciót, ami a könyveléskor van, és a különbözetet negatívként tünteti fel az euró egyenlegen. Ez így teljesen követhetetlen.Ja, és jelzem a Budaörsi IKEA sem adta meg a visszatérítést. Valakinek teljesült a reklamációja alapján a korrekt visszautalás elkönyvelése?
-
Palesztin994
aktív tag
-
anadroid
senior tag
Egyik sem. Az 1 illetve 2 hónapos időszakra van korlátozva. Meghívottként 1, meghívóként 2 hónap jár. Amíg az egyik időszak le nem jár, addig nem kapsz több jóváírást, hiába van már újabb időszakot hozott meghívottad.
-
Palesztin994
aktív tag
-
anadroid
senior tag
Ha olyan helyen vetted, ahol működik a vásárláskor a CB, akkor mennie kell, kivéve, ha nem fér bele az 50 eurós keretbe.
-
Palesztin994
aktív tag
Ja vettem 2 eves megyei matricat is, curve + revolut, mivel csak 50 eurot utaltam kezdeskent Vividre, a többi meg nem jött meg időben... Ezt GIT-el, ha visszateszem, akkor is jön majd cashback, ugye, mert ez volt a b és egyben utolsó terv? :D
-
Aucor
senior tag
Nyíregyháza Korányi úti Shell nem adott cashbacket, supporthoz kellett fordulni.
-
Palesztin994
aktív tag
Érden a shellnél jött a cashback, most próbáltam ki először. Nekem is kérdezte eurot akarok e, forintot választottam. Mostani árfolyamon a 45.05 euró váltással együtt 45.28 volt, gpayyel fizettem, de lehet visszatérek Curvere, mert az eddigiekkel ellentétben ma normálisan vont le egy másik kifizetést revolutról. :D
Egyébként az 5 euro majd elvileg pár nap múlva feltűnik a számlán, mert értesítést nem kaptam, vagy ilyesmi? -
fil
őstag
-
anadroid
senior tag
-
ACE-
addikt
-
anadroid
senior tag
-
pictigjis
őstag
nem attól függ, mit veszel, hanem az adott kút kártyatermináljától. matrica, benzin, egy zacskó chips - ha kártyával fizetsz, minden tétel ugyanabba a terminálba megy be. ha szarul van beállítva, vagy nem úgy, amit a vivid lekonfigurált, nem fogsz kapni (vagy csak utólag reklamálásra) semmire, ha meg teljesülnek a legprogramozott feltételek, menni fog egyből a cashback egy rágóra is
-
Palesztin994
aktív tag
-
ACE-
addikt
Nehogy az Eurót válaszd! Úgy a kereskedő saját árfolyamán fogja terhelni, az meg sokszor 20 Ft-al is több.
-
ACE-
addikt
-
zerodot
aktív tag
-
Palesztin994
aktív tag
-
pictigjis
őstag
-
zerodot
aktív tag
Ja, csak sikerült, bár a Vivid mindent megtett, hogy ezt ellehetetlenítse

Én fizikait rendeltem mindjárt reg.kor (és emlékeim szerint októberben még nem is lehetett anélkül, de nem 100%). Aztán volt ott egy Add to GPay gomb, azzal rögtön beraktam, és az "offline" verziót rakta be. Ez volt az alapértelmezett, a másikat, az "online"-t már csak úgy tudnám, ha kézzel kopipasztázom a teljes kártyaszámot.
Curvebe pedig az "online" verzió ment, ugye oda kell a teljes 4x4 számsor.
És el is könyveltem, hogy kaptam egy fizikait és egy virtuálist, ennyi jár ingyen.

-
pictigjis
őstag
-
zerodot
aktív tag
Na akkor te itt egy harmadik kártyáról beszélsz. Olyan nekem nincs is. Hol lehet egyáltalán ilyen külön virtuális kártyát kérni az appban? A "pay online" alatti Request new az csak lecserélni tudja az aktuálisat...
Szerk: Oké, már megtaláltam, legalul van az Order new card, ott lehet új virtuálist kérni ingyér
Ezt eddig nem nyomogattam, azt hittem csak új fizikait lehet ott igényelni. -
pictigjis
őstag
-
anadroid
senior tag
Örs vezér téri IKEA Gbit nem ad visszatérítést.
-
zerodot
aktív tag
-
pictigjis
őstag
-
anadroid
senior tag
-
anadroid
senior tag
-
pictigjis
őstag
két virtuális kártya, ha úgy vesszük, hogy a fizikai kártya "pay online"-jához írt kártyaszám is egy virtuális kártya. hiszen valójában az, hogy grafikailag hogyan jelenítik meg, tök lényegtelen
de egy másik példával érzékeltetem, hogy ez valójában miért két virtuális kártya. a sima, az app szerint is virtuális kártyának jelzett számot raktam be a saját, a fizikai kártya "pay online" részénél szereplő számot pedig a feleségem curve fiókjába (az ő kártyaszámainál ugyanez volt a menet, csak értelemszerűen fordítva)
ha kértél virtuális és fizikai kártyát is, utóbbi kettéosztása miatt valójában három kártyaszámod van kettő helyett
-
Andreas2
tag
-
Palesztin994
aktív tag
-
zerodot
aktív tag
Nekem az utóbbi van berakva GPay-be is. Persze nézőpont kérdése, hogy ekkor ez most fizikai vagy virtuális
De ami a pay offline alatt van, annak ugyanaz a száma, mint a fizikainak, szóval én azt fizikainak veszem; az online alattit pedig virtuálisnak, mert ahhoz tényleg nem jár plasztik, se metál.Úgyhogy én is úgy számolok, hogy alapból jár egy fizikai és egy vituális kártya ingyen.
-
zerodot
aktív tag
-
Shade45
senior tag
-
pictigjis
őstag
-
Shade45
senior tag
-
pictigjis
őstag
mert a "pay online" részen nézed a számot, a "pay offline" a fizikai kártya száma, de ott is csak az utolsó négyet fogod látni
-
Palesztin994
aktív tag
-
zerodot
aktív tag
-
zsola400
senior tag
-
pictigjis
őstag
-
pictigjis
őstag
-
zerodot
aktív tag
"(2) The Foreign Currency Accounts are not intended for regular
payment transactions. In particular, the customer may not use
the Foreign Currency Accounts for cash withdrawals, credit
transfers, payments by way of SEPA direct debit system and the
setting up of standing orders."
[link] -
zerodot
aktív tag
Nyilván nem MCC alapon, hiszen konkrét cégekre/üzletláncokra érvényes a cashback, nem pedig kategóriákra. De olyan lehet, hogy a tranzakcióban lévő cégnevet _és_ az MCC-t is nézik, aztán ha az egyikkel baj van, akkor már nem ismeri fel a rendszerük.
Amúgy velem egyszer már előfodult olyan is, hogy egy Tescoban vásárolva egy tök másik üzlet neve szerepelt a tranzakcióban. Írtam is a supportnak (Revolut), hogy mi ez, de csak értetlenkedtek, hogy ilyen nem lehet. Azóta sincs rá válasz...
-
pictigjis
őstag
továbbra se hiszem, hogy a vivides visszatérítések mcc alapon mennének. egy rossz helyen lévő space, egy karakter eltérés már megakaszthatja a névre legprogramozott cashbacket, és hát ahány terminálüzemeltető, annyiféle beállítás lehet
a soroksári ikea komplett terminálcseréje például egy teljesen elbaltázott projektnek tűnik, a kiadott cetli alapján nem is magyar terminálüzemeltetővel szerződtek
-
szuladam
aktív tag
Hát ezt így elég nehéz lesz... főleg egy prohardver fórumban. Mo összes Aldi, Lidl, Shell stb boltját külön külön leírogatni, hogy melyik város melyik boltjában jó vagy sem

Szerintem bőven elég nagy "fa", hogy csak cégekre lebontva összeszedni a tapasztalatokat, hogy melyik az, ami tuti (vagy 90%) hogy nem működik. Mint jelenleg a DM, amiről többen is panaszkodtak már. Vagy az OBI.
-
shiftac
aktív tag
-
anadroid
senior tag
-
nagyzsofiab
csendes tag
-
zsola400
senior tag
-
szuladam
aktív tag
UPDATE a cashbackről!
Többen panaszkodtak, hogy nem mindig jön meg a cashback. A minap én is így jártam. A support mondta, hogy vszeg nem ismeri fel a Vivid rendesen az adott céget, de majd javítják, az ígérte.
Ami (nálam) idáig biztosan működött: Aldi, Lidl, Auchan (tankolás is!), Shell
Ahol nem érkezett super deals cashback: DM, OBI.
Aki találkozik ilyennel, írjon mindig a supportnak! Ha lehet tartsa meg a fizikai nyugtát is, mert képet kérnek róla! Minél több jelentés van, annál hamarabb és több céget javítanak!
-
pictigjis
őstag
-
sajtos365
tag
-
ACE-
addikt
-
sajtos365
tag
Láttátok a havi kivonaton van forint számlaszám. Vajon oda lehet forintban utalni?
-
ACE-
addikt
-
zerodot
aktív tag
-
zsola400
senior tag
Shell visszatérítés nálatok megjön, tegnapi tankolásra még mindig semmi. Aldi, Lidl azonnal megjön.
-
z67
őstag
-
ACE-
addikt
Na, a tankolás különbözet jóváírás megérkezett Vivid-re, de a reward eddig maradt... meglátjuk levonja-e. Érdekesség hogy a Curve-ön pedig pozitívként és nem költésként látszik a valójában is tankolt összeg... Remélem ez nem azt jelenti hogy a Gránitra egy fitying sem fog érkezni, de vannak azért anomáliák ezekben a rendszerekben...
-
ACE-
addikt
-
pictigjis
őstag
hát rosszul, mert végül is valóban lehet, csak drágán. de igen, azt kellett volna írnia, hogy alapvetően lehetséges, de ennyibe és ennyibe fog kerülni ezért és ezért
sajnos, rengeteg ilyen supportos van a revolutnál is, én sokszor már nem is írok, ha kérdésem van, mert nem fogok értelmes választ kapni...
-
zerodot
aktív tag
Igen, de látod, hogy rosszul tudta
Nekem amúgy eleve gyanús, ha valaki ennyire gyenge angolból, az mennyire lesz felkészült a többi dologból... Illetve ha tudja is a pontos választ, képes-e átadni vagy a fele az lost in translation lesz... Arról nem is beszélve, hogy eleve a kérdést megérti-e. Szóval én nem tudom 100% komolyan venni az ilyen supportosok válaszát.
-
pictigjis
őstag
-
zerodot
aktív tag
-
zerodot
aktív tag
Ezt csinálta a CDC kártya, hogy a befoglalt összegre adta a cb-et, nem a valóban kifizetettre

Egyre több ember rájött, és páran nagyon elkezdték pörgetni (CDC-nél ugye nincs is felső határ...
). Eredmény: blacklistre rakták az automata kutakat, most már nem jár értük cashback egyáltalán... -
zerodot
aktív tag
-
zerodot
aktív tag
-
ACE-
addikt
Na gyerekek, megint érdekes. Ugye tankoltam az Auchan-nál. Curve kártyával mögötte Gránit kártyával. Automata kút, tehát befoglalt 20ezret, az le is vonódott a Gránit-ról. Majd a tankolás csak 18ezer lett, ekkor ezt újra levonta a Gránit-ról, de nyomott egy másik tranzakciót is, hogy a 20ezer sikertelen, így csak a 18ezer vonódott, Curve-ben is szépen a 18ezer látszott.
Na most nyomtam egy Gbit-et a Vivid kártyára, ahonnan viszont 20ezret terhelt
Bónuszt megadta, de kíváncsi vagyok mennyit fog jóváírni a Gránit-on, ha 20ezret, akkor holnap megyek tankolok 1 litert, de max-ot foglaltatok be, és ezt eljátszom, és hamar meg is lesz az 50€ visszatérítés. 
Ha csak 18ezret küld vissza Gránitra akkor asszem lesz még egy levelezésem a Curve-el. -
pictigjis
őstag
-
anadroid
senior tag
-
ACE-
addikt
Lassabb ez a Revolut-os utalás mint gondoltam. Reggel 9:40-kor utaltam Revolut-ról eurót a Vivid-es német számlára, 4 óra múlva jött az értesítés, hogy átutalva, és mai nap megérkezik. És gondolom innen számolva lesz 3 óra, mire a Vivid számlára ér... szóval cirka 7 óra mire átér...
-
ACE-
addikt
-
Palesztin994
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Asztrofotózás
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Sony Ps5 konzol slim
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg hát hülye is vagyok, hiszen kiszúrja a szememet, hogy a "pay online", a "pay offline" meg a sima virtuális is mind külön berakható a walletbe ezen a platformon is

). Eredmény: blacklistre rakták az automata kutakat, most már nem jár értük cashback egyáltalán...