Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
ArchElf
üzenetére
Még 1 olyan kérdésem lenne a webrequestel kapcsolatban hogy azt hogy tudom megoldani ha esetleg lerohadt a proxy szerver menetközben akkor ne fagyjon ki a program??
Mert most dob egy szép hiba üzenetet és kifagy a program ha nem müxik a proxy!
Nekem úgy megfelelő lenne h kitudnám íratni hogy nem válaszolt időn belül a proxy szerver, nem sikerült megnyitni az oldalt, majd lépnék a következő proxy szerverre. -
dany27
őstag
Üdv
Adott egy program amit C#-ban írtam.
Hogy tudom azt elérni hogy a formon lévő böngésző komponens, új proxy beállításokkal dolgozzon anélkül hogy újraindítanám a programot.(menet közben automatikusan változokik, egy timer tick eventjére....)Szval annyi lenne a cél, hogy beállít egy proxyt, meghív egy oldalt az betöltődik, majd proxy csere újraindítás nélkül és ismét egy oldal hívás....
Előre is köszi!
-
dany27
őstag
hali
Suliban ez évtől tanulunk Visual Basic-et s hozzá a VS 2k5 progit használjuk fejlesztő környezetként.
Egy olyan hülye kérdésem lenne hogy akkor ittmost mi milyen nyelven is programozunk?
Mert neten is csak azt találtam róla hogy több nyelvet is tud.
.net c# stb....Előre is köszi a válaszokat!
Jah meg még egy olyan kérdés hogy mennyire népszerű ez a dolog??
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Akcióban! Sencor SSS 6300 NYX 2 - Új, bontatlan + 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest