- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
válasz
joysefke #9828 üzenetére
1.
Igen, azt akarom, hogy egy másik classban lévő method változtassa meg a már megnyílt UI-ban lévő label-t. Ennyi. Nem tudom, hogyan férjek hozzá.
2. Na most ez már nekem magas, ilyen szinten még nem tartok, de szerintem egy kicsit túlbonyolítottad, vagy félreérthetően írtam le.
A logika ez:
Elindul a program, feljön egy főképernyő rajta 1 db. felirattal ("számolás még nem indult el") meg egy gombbal.
Megnyomja az user a gombot, elindul a "szamolas" method egy másik classbanpublic static void szamolas()
{
int a = 1;
int b = 8;
int valasz = a+b;
Főképernyő.felirat.text="számolás befejeződött"; // ez nem működik.
}Ez most csak egy gyors példa. Teljesen mindegy mi a method, az a lényeg, hogy nem UI-n belül lévő method-on belül akarom megváltoztatni az UI-n lévő feliratot.
Nem baj ha nem a háttérben csinálja, nem akarom én ezt túlbonyolítani, hogy több szálon fusson meg stb. Egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest