- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
joysefke #9435 üzenetére
Jaj, ne is mondd, most tárgyalok épp egy céggel, akikhez lehet átmennék, és mindenképpen laptopot akarnak adni, én pedig mindenképpen asztali gépet szeretnék (az nekem nem baj, ha adnak laptopot IS).
Itthonról Ryzen 5 3600-on dolgozok PCIe4-es SSD-vel, tuning ramokkal. Ezt a gépet összevetni a régi céges i7-6700, SATA SSD-vel, háááát ég és föld.
Nem értem miért kell a cégeknek úgy tenniük, mintha csak laptopról lehetne rugalmas (home office és irodai, mikor hogy) munkát végezni. -
Keem1
veterán
válasz
joysefke #9435 üzenetére
Szerintem ez leginkább a vállalati Windowsok átka lesz.
Az én céges Lenovomban egy i7 8665U van, ami a cégesszemétfeature-ök miatt eléggé ki van hajtva. A régi gép, amit erre cseréltem, az i5 procival, mezei konzumer Windows-zal sokkal gyorsabb, mint az új a vállalatival.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DJI FPV Combo drón szett - új állapotban
- Eladó ddr5 ram
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- !! Újszerű Garanciális !! MSI RTX 4060 8GB /Dobozos!/Beszámítás! Posta lehetséges!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest