- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
martonx #8675 üzenetére
azzal illik tisztában lenni, hogy a futtató környezetek mindig kis lemaradásban vannak
Persze, a dolognak ez a része egyértelmű, és az ember nem is ugrik rá addig a legújabbra, amíg azzal nincsen tapasztalat. Jobb más kárán tanulni.
Ami nekem nem tiszta az, hogy ha az Azuron elérhető lesz egy újabb verziójú futtatókörnyezet, de az én projektem verzió lemaradásba került, akkor meddig tudom azt deployolni Azurra, illetve ha már van az Azuron egy nem utolsó stabil verziós futtatókörnyezetre támaszkodó appom, annak a függősége meddig lesz támogatva? Mikor húzzák ki a futó app alól a szőnyeget?
Különösen, ha "free tier" App Servicen vagyok, ahol nyilván shared VM-ek futtatják az appokat és gondolom nem fognak az én hobbi projektem miatt határozatlan ideig fenntartani egy kifutó futtatókörnyezetet.
Szóval, ha előbb utóbb szeretném békénhagyni a projektet és hagyni, hogy csak fusson magában, akkor nem jobb-e mégis csak "self hosted"-ként deployolni, még akkor is, ha egyébként tudnám közvetlenül futtatni?
üdv
J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest