- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Én nem vagyok meggyőzve róla, hogy ez a dictionary a dictionary-ben a leghatékonyabb módja annak amit tárolni akarsz.
Igazából nem is teljesen értem mit szeretnél, tulajdonképpen min iterálnál végig? Az első dictionaryn?
Az pl.:
properties.Where(p=> p.Key.Contains("partners"))
Vagy eleve tudod hogy az első dictionary "partners" kulcsainál tárolt adatain akarsz végigmenni? Akkor ha stringet akarsz keresni, miért objectként tárolod? Ha stringként tárolod valami ilyesmi lenne:
properties["partners"].Where(p=> p.Value.Contains("megnevezes")).Select(s=>s.Key)
Ez ugye egy listát fog visszaadni, nem 1 db id-t, mert itt semmi nem garantálja, hogy egy value-hoz csak egy key van, ha te tudod akkor esetleg lehet pl. FirstOrDefault-ra cserélni a Where-t, csak akkor meg kell nézni, hogy nem null-e mielőtt megpróbálod az id-t elérni.De amúgy a linq sem varázslat, alapvetően ugyanúgy végigiterál egy foreachel a clr, csak ezt te nem látod
(#8449) tboy93 : Hát, igen meg nem. Ki tud szolgálni az sqlite több klienst is egyszerre, viszont amíg írja az adatbázist addig lockolja - tehát addig a másik írás meg kell várja az első befejezését. [link] Itt amúgy le is vannak ezek írva, mikor érdemes használni. Valószínűleg, ha jól értem, a te esetedben azért nem kéne olyan masszív terhelésre számítani, hogy ez gondot okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest