- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Én nem vagyok meggyőzve róla, hogy ez a dictionary a dictionary-ben a leghatékonyabb módja annak amit tárolni akarsz.
Igazából nem is teljesen értem mit szeretnél, tulajdonképpen min iterálnál végig? Az első dictionaryn?
Az pl.:
properties.Where(p=> p.Key.Contains("partners"))
Vagy eleve tudod hogy az első dictionary "partners" kulcsainál tárolt adatain akarsz végigmenni? Akkor ha stringet akarsz keresni, miért objectként tárolod? Ha stringként tárolod valami ilyesmi lenne:
properties["partners"].Where(p=> p.Value.Contains("megnevezes")).Select(s=>s.Key)
Ez ugye egy listát fog visszaadni, nem 1 db id-t, mert itt semmi nem garantálja, hogy egy value-hoz csak egy key van, ha te tudod akkor esetleg lehet pl. FirstOrDefault-ra cserélni a Where-t, csak akkor meg kell nézni, hogy nem null-e mielőtt megpróbálod az id-t elérni.De amúgy a linq sem varázslat, alapvetően ugyanúgy végigiterál egy foreachel a clr, csak ezt te nem látod
(#8449) tboy93 : Hát, igen meg nem. Ki tud szolgálni az sqlite több klienst is egyszerre, viszont amíg írja az adatbázist addig lockolja - tehát addig a másik írás meg kell várja az első befejezését. [link] Itt amúgy le is vannak ezek írva, mikor érdemes használni. Valószínűleg, ha jól értem, a te esetedben azért nem kéne olyan masszív terhelésre számítani, hogy ez gondot okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 13 mini 128GB (zöld)
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest