Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Nem tudom, még... elmondod?
Most kezdtem el csak C#-ot, amúgy sem én tettem fel azt a kérdést, én csak kiváncsiskodok, de ha zavar, szólj! Bevallom, sajnos még elég messze vagyok attól (és így is érzem), amit úgy hívnak C# programozó, de szabadidőmben gyúrok rá amennyit tudok! Változni fog ez is idővel, ebben biztos vagyok, de közben nem árt megismerkedni egy két finomsággal, ha már vannak itt rendes emberek, akik tantanak (rád gondoltam ;) )Végülis nem probléma ez a billentyűleütéses gányolás sem
, csak furcsa, hogy C# forms-nál simán gombnyomásból elérhető, itt meg kifejezetten a kódban kell indítani a turkálást... meglepett csak, semmi egyebet nem akartam kifejezni vele, remélem nem gond!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most kezdtem el csak C#-ot, amúgy sem én tettem fel azt a kérdést, én csak kiváncsiskodok, de ha zavar, szólj! Bevallom, sajnos még elég messze vagyok attól (és így is érzem), amit úgy hívnak C# programozó, de szabadidőmben gyúrok rá amennyit tudok! Változni fog ez is idővel, ebben biztos vagyok, de közben nem árt megismerkedni egy két finomsággal, ha már vannak itt rendes emberek, akik tantanak (rád gondoltam ;) )
, csak furcsa, hogy C# forms-nál simán gombnyomásból elérhető, itt meg kifejezetten a kódban kell indítani a turkálást... meglepett csak, semmi egyebet nem akartam kifejezni vele, remélem nem gond!