- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Én tudom mi az event
Egyébként, nekem van hozzá könyvem, csak most nem nagyon volt rá időm, hogy olvasgassam (meló orrba-szájba, és nem számitógép előtt ülős sajnos).
Megtaláltam az event handlereket is. Hát igen, kicsit furcsa ez a WPF még nekem, nem gondoltam volna, hogy csak ilyen XAML gányolással lehet elővarázsolni... kicsit fapadosnak tűnik nekem. Mindenesetre, én azért nem nulla háttérrel kezdtem, annoa C64 Basic, majd Pascal, minimális Delphi, kis C, szóval azért sejtem mik vannak alap szinten, de event handlereket még pl sosem gyártottam (meg enum-okat sem
). Ami késik, nem múlik, csak tudnék már haladni a könyvvel is
-
atm*RefeeZ
tag
nem veszem én fikának,eszem ágában nincsen. tudom, hogy rossz módszerrel tanulom a dolgokat,de sajnos kevés mást tudok csinálni,így kérik számon,ez alapján mondják meg ők,hogy mit tudok. ha sokkal komolyabban akarok foglalkozni vele akkor mindenképpen neki kell majd állnom megtanulni mindent a legelejéről. mindenesetre köszönöm az idődet és mindenki idejét aki segít bármilyen buta kérdésemmel jövök is ide
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged