- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Én tudom mi az event
Egyébként, nekem van hozzá könyvem, csak most nem nagyon volt rá időm, hogy olvasgassam (meló orrba-szájba, és nem számitógép előtt ülős sajnos).
Megtaláltam az event handlereket is. Hát igen, kicsit furcsa ez a WPF még nekem, nem gondoltam volna, hogy csak ilyen XAML gányolással lehet elővarázsolni... kicsit fapadosnak tűnik nekem. Mindenesetre, én azért nem nulla háttérrel kezdtem, annoa C64 Basic, majd Pascal, minimális Delphi, kis C, szóval azért sejtem mik vannak alap szinten, de event handlereket még pl sosem gyártottam (meg enum-okat sem
). Ami késik, nem múlik, csak tudnék már haladni a könyvvel is
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch
- Dacia topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest