- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
Köszönöm, a Te tipped is !! Nyáron több időm lesz foglalkozni a nyelvvel, ezért most még "kihúzom" valahogyan(tulajdonképpen én vagyok a 2 diákból az egyik, aki ezt szereti/szeretné csinálni és el is tudja magyarázni mit miért csinált a háziban) és nyáron egy kicsit foglalkozni szeretnék azokkal az alapokkal amit a drága oktatóm úgy ad le, mint valami száraz zoknit, tele porral, hogy még egy kicsit tüsszögjek is tőle. Ez azt jelenti, hogy a legérthetetlenebb és leghosszabb magyarázatot megkeresi a neten (általánosan eltés tananyagot tol elénk, középsuli 11.-ik osztályévében) aztán szétszivatja a fejünket, ha nem tudjuk szóról szóra. Az már nem számít ha nem értjük ... Tisztában vagyok dolgokkal, de ahhoz, hogy mélyebbre ássam magam a témában kell a segítség, ezt pedig nem egyszerű szerezni. Egyenlőre azért egy kicsit meg vagyok elégedve magammal, mert ahhoz képest, hogy osztályszinten tudtam eddig csak programozást tanulni, lassan a mátrixokat gyaluljuk le. Nem gyorsan, de ku*va lassan. Nyáron kicsit eléjük térek, aztán megpróbálok úgy belépni az ajtón, hogy hátradőlve végigtudjam csinálni a feladatok nagyrészét a következő évben. Apropó ... Valakinek valami sejtése, hogy a programozás középiskolában tanítása divat volt régebben is (gondolok C#-ra, nem pascalra, meg logora)? Ha igen, milyen szinten ?
-
-
lord.lakli
őstag
Biztos az oktató valódi tudása ANSI C-ben van
(#6448) MineFox54: hát a gyerek még nem tud róla, hogy szeretné
Köszi, akkor megnézem és szerintem beszerzem majd neki. Egyelőre az alapokat kell elsajátítania. Alap dolgokkal is foglalkozik a könyv? Maximum előveszem a régi egyetemi jegyzeteimet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged