- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Áh, ez az igazi b@Ƶmeg kategória
Hát nekem ne mondd, most láttam csak a MySQL adatbázisban lévő adatokat... Lekérve a users táblát, minden plain text-ként benne, mind a 7000(!!!!!) felhasználó összes adata: felhasználó, jelszó, bankkártya adatok és még sorolhatnám.
Felvetettem nekik, hogy legyenek mán' oly kedvesek, rakjanak már fel egy RESTful API-t a szerverre, mert ez így botrányos (CSAK HTTP POST requesteket lehet küldeni és egy nagyon ótvar JSON string jön vissza), de nem, nem lehet, mert így jó droidon és iOS-en, há mé' ne lenne jó WP-n....
Szóltam nekik a plain texttel kapcsolatban, kíváncsi leszek a válaszra.
-----------------
Próbálok haladni vele, megint egy olyan kérdésem lenne, hogy jól gondolkodom-e.
Készítettem egy publikus osztályt: Database.cs
Ebben van kb. 20 constans string változó, amikben a csatlakozási adatok vannak. Mind private.Van benne egy public void Synchronize() metódus amit meghívva elindul a szinkronizáció, plusz ilyen segédmetódusok, mint pl. public bool IsLoggedIn(), stb.
Ugyanebben a Database.cs fájlban (de nem a Database osztályban) vannak a lokális adatbázis tábladefiníciói, pl.:
[Table(Name = "sample")]
public class Sample
{
[Column(Name = "id", IsPrimaryKey = true, CanBeNull = false, IsDbGenerated = false, DbType = "INT(11) NOT NULL PRIMARY")]
public int Id { get; set; }
[Column(Name = "Data", CanBeNull = false, IsDbGenerated = false, DbType = "NVarChar NOT NULL")]
public string Data{ get; set; }
}Plusz még vagy 20 ilyen. Tehát egy fájlban van 21 osztály: a Database és a maradék 20 tábladefiníció.
Ezt mind én a model mappába raktam.
Az lenne a kérdésem, hogy helyes-e ez így? Ha nem, akkor hogyan lenne az?------------------
Megint más:
SQLite vagy MSSQL legyen a lokális adatbázis? Melyik jobb erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG OLED 55 B2 TV - 4k, 120Hz, 140 cm, garis
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Eladó egy Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 (LTE)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest