- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Áh, ez az igazi b@Ƶmeg kategória
Hát nekem ne mondd, most láttam csak a MySQL adatbázisban lévő adatokat... Lekérve a users táblát, minden plain text-ként benne, mind a 7000(!!!!!) felhasználó összes adata: felhasználó, jelszó, bankkártya adatok és még sorolhatnám.
Felvetettem nekik, hogy legyenek mán' oly kedvesek, rakjanak már fel egy RESTful API-t a szerverre, mert ez így botrányos (CSAK HTTP POST requesteket lehet küldeni és egy nagyon ótvar JSON string jön vissza), de nem, nem lehet, mert így jó droidon és iOS-en, há mé' ne lenne jó WP-n....
Szóltam nekik a plain texttel kapcsolatban, kíváncsi leszek a válaszra.
-----------------
Próbálok haladni vele, megint egy olyan kérdésem lenne, hogy jól gondolkodom-e.
Készítettem egy publikus osztályt: Database.cs
Ebben van kb. 20 constans string változó, amikben a csatlakozási adatok vannak. Mind private.Van benne egy public void Synchronize() metódus amit meghívva elindul a szinkronizáció, plusz ilyen segédmetódusok, mint pl. public bool IsLoggedIn(), stb.
Ugyanebben a Database.cs fájlban (de nem a Database osztályban) vannak a lokális adatbázis tábladefiníciói, pl.:
[Table(Name = "sample")]
public class Sample
{
[Column(Name = "id", IsPrimaryKey = true, CanBeNull = false, IsDbGenerated = false, DbType = "INT(11) NOT NULL PRIMARY")]
public int Id { get; set; }
[Column(Name = "Data", CanBeNull = false, IsDbGenerated = false, DbType = "NVarChar NOT NULL")]
public string Data{ get; set; }
}Plusz még vagy 20 ilyen. Tehát egy fájlban van 21 osztály: a Database és a maradék 20 tábladefiníció.
Ezt mind én a model mappába raktam.
Az lenne a kérdésem, hogy helyes-e ez így? Ha nem, akkor hogyan lenne az?------------------
Megint más:
SQLite vagy MSSQL legyen a lokális adatbázis? Melyik jobb erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged