- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Áh, ez az igazi b@Ƶmeg kategória
Hát nekem ne mondd, most láttam csak a MySQL adatbázisban lévő adatokat... Lekérve a users táblát, minden plain text-ként benne, mind a 7000(!!!!!) felhasználó összes adata: felhasználó, jelszó, bankkártya adatok és még sorolhatnám.
Felvetettem nekik, hogy legyenek mán' oly kedvesek, rakjanak már fel egy RESTful API-t a szerverre, mert ez így botrányos (CSAK HTTP POST requesteket lehet küldeni és egy nagyon ótvar JSON string jön vissza), de nem, nem lehet, mert így jó droidon és iOS-en, há mé' ne lenne jó WP-n....
Szóltam nekik a plain texttel kapcsolatban, kíváncsi leszek a válaszra.
-----------------
Próbálok haladni vele, megint egy olyan kérdésem lenne, hogy jól gondolkodom-e.
Készítettem egy publikus osztályt: Database.cs
Ebben van kb. 20 constans string változó, amikben a csatlakozási adatok vannak. Mind private.Van benne egy public void Synchronize() metódus amit meghívva elindul a szinkronizáció, plusz ilyen segédmetódusok, mint pl. public bool IsLoggedIn(), stb.
Ugyanebben a Database.cs fájlban (de nem a Database osztályban) vannak a lokális adatbázis tábladefiníciói, pl.:
[Table(Name = "sample")]
public class Sample
{
[Column(Name = "id", IsPrimaryKey = true, CanBeNull = false, IsDbGenerated = false, DbType = "INT(11) NOT NULL PRIMARY")]
public int Id { get; set; }
[Column(Name = "Data", CanBeNull = false, IsDbGenerated = false, DbType = "NVarChar NOT NULL")]
public string Data{ get; set; }
}Plusz még vagy 20 ilyen. Tehát egy fájlban van 21 osztály: a Database és a maradék 20 tábladefiníció.
Ezt mind én a model mappába raktam.
Az lenne a kérdésem, hogy helyes-e ez így? Ha nem, akkor hogyan lenne az?------------------
Megint más:
SQLite vagy MSSQL legyen a lokális adatbázis? Melyik jobb erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular, 49 mm-es natúr titántok, kék-élénkkék Terep pánt S/M
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4 / 8gb ddr4 / 250 gb Nvme
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest