Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Replikacio SQL2000 alatt elmeletileg lehetseges, gyakorlatban meg csak a gond van vele, ugyhogy inkabb nem eroltetjuk.
Nem kell ennyire tulspilazni a dolgot, egy egyszeru webes cuccot akarok osszerakni, ahol supportos kollega beir kb. 2 adatot, plusz kivalasztja 2 legordulo listabol, ami neki kell, aztan nyom egy gombot, es a program legeneralja azt a par adatbazis rekordot, amit jelenleg en szoktam kezzel letrehozni a fejlesztoi rendszeren, aztan manualisan attolteni az elesre.
Igy a support par perc alatt be tudja maganak allitani azt, amit en kezzel szoktam fel ora alatt, aztan nem este 6-kor talalnak meg ilyen hulyesegekkel, hogy masnap reggelre kell 10 mukodo telefonvonal az ugyfelnek, ilyen meg ilyen beallitasokkal.Nyilvan egyszerubb lett volna odamenni valamelyik webes fejlesztonkhoz, aztan ket nap alatt osszerakta volna, amivel en tokoltem egy hetet, de hat nekem is kell a gyakorlat, meg amugy sem volt jobb dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest