Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Replikacio SQL2000 alatt elmeletileg lehetseges, gyakorlatban meg csak a gond van vele, ugyhogy inkabb nem eroltetjuk.
Nem kell ennyire tulspilazni a dolgot, egy egyszeru webes cuccot akarok osszerakni, ahol supportos kollega beir kb. 2 adatot, plusz kivalasztja 2 legordulo listabol, ami neki kell, aztan nyom egy gombot, es a program legeneralja azt a par adatbazis rekordot, amit jelenleg en szoktam kezzel letrehozni a fejlesztoi rendszeren, aztan manualisan attolteni az elesre.
Igy a support par perc alatt be tudja maganak allitani azt, amit en kezzel szoktam fel ora alatt, aztan nem este 6-kor talalnak meg ilyen hulyesegekkel, hogy masnap reggelre kell 10 mukodo telefonvonal az ugyfelnek, ilyen meg ilyen beallitasokkal.Nyilvan egyszerubb lett volna odamenni valamelyik webes fejlesztonkhoz, aztan ket nap alatt osszerakta volna, amivel en tokoltem egy hetet, de hat nekem is kell a gyakorlat, meg amugy sem volt jobb dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Viccrovat
- Windows 11
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A Tremere klánra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Projektor topic
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest