Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
martonx
üzenetére
Olvas(gat)om, de még az angolt is töröm, nem hogy érteném, hát még amit próbál elmesélni. Biztos jó, meg okos dolog, de most csak azt látom, hogy feleslegesen túlbonyolítja. Nézegetem a Graph Explorer-t, de így sem értem. Már a nevével is problémáim vannak. Miért grafikon?
Nekem nincs cégem, előfizetésem, azúrom, se semmim. Egy mezei ingyenes MS fiókom van. Ráadásul a OneDrive sem szinkronizálja le, a helyi meghajtóra, mert egy másik fiókban van az eredeti fájl, velem csak meg van osztva.Azért köszi, hogy próbálsz irányba állítani. Majd még olvasgatok. Meg a githubon is találtam egy Onedrive samples példakód gyűjtemény, hátha tanulok belőle valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest