Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
válasz
joysefke #9760 üzenetére
Azt az excel-t nem én irányítom, de ha változik is valami, általában csak annyi, hogy arrébb megy néhány oszlop, mert beszúrnak egyet, vagy törölnek egyet. Ez van.
Többiek:
Aki szerkesztené, az semmiféle programozási kódot nem tud olvasni, csak ha tényleg egyértelmű mint pl:példaoszlop = A
példaoszlop2 = BEzt könnyen lehetne szerkeszteni is. Ezért is jutott eszembe az ini, mert anno a játékokban is lehetett változtatni dolgokat rajtuk keresztül, és semmi programozási tudásom nem volt.
De ha az egy rémálom programozási oldalról, akkor hagyjuk.
Valami hasonló? Nem akarom én túlbonyolítani, egyszerű olvasásról van szó.A program amiről szó van, egy egyszerű exe, egyszerű userform-mal. Nincs semmiféle config fájlja, amit én beírtam neki eredetileg, azokat az értékeket használja.
Ha én csinálok neki egy userform-t ahol belehet írni, hogy éppen melyik oszlop melyik, akkor azt minden egyes indításnál be kellene írni tudtommal. Amint bezárod, következő indításnál megint az eredeti értékek lesznek.
Kezdő vagyok, javítsatok ki nyugodtan, ha hülyeséget írok.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nők, nőügyek (18+)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Építő/felújító topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest