- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, szerintetek a Windowsnak miért nincs már végre egy normális package managere? Nem, a Windows Store nem az... bár az ötlet jó, a megvalósítás egy vicc kategória. Csak UWP appok vannak, külső forrás nuku, azt se tudom, hogyan lehet ott appot publikálni (sehol semmi említés, ingyenes-e vagy sem), és szerintem jellemzően MS által preferált fejlesztők/projektek vannak jelen, és maga a store tárolja egyedül a csomagokat.
Nekem inkább a Winstore az Android Store itteni megfelelője, jellemzően mobilos appokkal (hol vannak már a Wines telefonok...). Miért nem kerülhet oda be egy régebbi app, ha tökéletesen működik? Ne kelljen már összevadászni az installert. No meg miért csak az általuk engedett appok mehetnek, külső források miért nem? A Win Store ötletben zseniális, megvalósításban nem hogy kapufa, inkább öngól. Ja, és lehetne különböző láthatóság: publikálok egy appot, akkor mondhatom azt, hogy bárki elérheti, vagy mint a YouTube esetén, privát (csak én, mondjuk gépeim között), vagy nem listázott (akinek a linkjét átküldöm, az elérheti). Nagyon kétlem, hogy ezek a jó gondolatok csak nekem jutnak eszembe, és az MS zsenijeinek nem...Én inkább valami olyasmire gondolnék, mint a Debian alapú linuxokban az APT. Nem csak egy forrás, hanem ami alá van írva, bármi lehet a forrás, akár mirror site is. Bármilyen app mehet, a megfelelő platformra valót installálja, az update is pofonegyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest