Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Nekem is Lenovo volt előtte (Thinkpad T470p szintén 45W procival -4/4 i5-). Ennek 14"-os létére jobb volt a hűtése mint a 15"-os fém és jóval nehezebb Dellnek. A gép egyszerűbb volt, de jobb.
A vállalati Windows alatt azt értem, hogy nálunk egy külön enrollment image van, amit fel kell dobni a gépre.
Nálunk szerencsére nem. Semmi custom vacak nincsen. Szinte minden megy internetről VPN nélkül AzureAD SSO-val. Mint egy álom.
A Windowsban a notepad is többet ér használhatóságban mint ez a noti. egy haszna van: A nagy fényes érintésérzékeny kijelző hétvégén vidéken jól kezelhető fekve az ágyban netezésre filmnézésre.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest