- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
martonx #9406 üzenetére
Az ám, csak kell a login page, és utána a kapott cookie. A logina adataimat meg be kéne írni a webes login oldalon.
Nem elegáns, de a jobb megoldás megtalálásáig olyat csináltam, hogy a registryben egy dword-öt átírtam, így most IE 11 az emulált browser. A script hibák már elmentek.Amúgy nekem az az érzésem, hogy ez a WebBrowser control igazából legacy. Ami azért érdekes, mivel szerintem ilyenre sok esetben lehet szükség. Az Android erre kiváló példa: korábban ott is custom WebViewer volt, ami merőben más volt mint az általad böngészésre használt bármelyik webböngésző. Aztán ugye a WebKit alapú lett, amivel már gyakorlatilag bármelyik weboldal ugyanúgy működik, mintha a Chrome-ot használnád.
Az Androidos appok jelentős része használja 3rd party loginhoz. Pl. én se szívesen adom meg a Google accom adatait egy custom űrlapon, hanem teszem inkább a Google-nek, aki majd tájékoztatja a hívó weboldalt/applikációt arról, hogy sikerült-e a login, és amilyen adatokra neki szüksége van.
Nyilván egy ilyen embedded browserrel nem szörfölni akarok a neten, hanem ugyanilyen loginhoz akarom felhasználni. Ez szerintem fontos és nem hinném, hogy csak én hiányolom.
Most hogy megvan a cookie, már megy minden, a httpclientet simán felparaméterezem, még a user agentet is testre szabom. Cookie élettartam, stb. Ha a webbrowser is ugyanazt tudná, mint a httpclient (csak nyilván vizuális felülettel együtt), akkor nem lenne itt semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- E-roller topik
- Óvodások homokozója
- Commodore 64
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest