- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
dudikpal #8796 üzenetére
Freeman A. - Pro ASP.NET Core MVC 2 (2017)
A fentit kb 1/2-3/4 évvel ezelőtt rágtam át. Nem sok közöm volt előtte az MVC-hez, de a könyv jól felépített, logikus és általában nem éreztem azt hogy rabolná az időmet.
Viszonylag problémamentesen tudtam követni a példákat, az egyedüli komoly nehézség emlékeim szerint az Identity Management-tel foglalkozó fejezetek voltak, amit a könyv írása óta részben átdolgoztak, ezért nem tudod módosítás nélkül átemelni azt, ami példakód az érintett fejezetekben van.
A félkész webshop példa ami a könyvben van némi magyarázattal (és kevés screenshottal) kb 130 oldal. Ebben csak abszolút minimális kliens oldali kód van (Bootstrap + minimális custom JS). Egyébként sem tesz a könyv semmilyen erőfeszítést egy JS-gyorstalpalásra, én ezt előnyként éltem meg, arra nyilván van más anyag, a szerző csak minimálisan kalandozik el szerver oldalról.
Cserében ahogy végigvezeti a (félkész) webshop demót minden új funkcióhoz elkészíti a unit teszteket is.
Azóta sok víz lefojt a Dunán, de a könyv szerintem még mindig jól használható.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest