- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
Sziasztok!
PLC, mikrovezérlő programozás, vagy C# lehetőségek közül arra jutottam, hogy ez utóbbi lesz nálam a befutó, ez "tetszik" a legjobban a felsoroltak közül.
Azoktól kérdezném, akik ebben a környezetben dolgoznak, hogy miket kell alapvetően tudni, akár csak címszavakban is, hogy egy állásinterjún ne röhögjenek ki?
A szakdolgozatom témájának keretében egy gépjármű nyilvántartást készítettem localhost adatbázissal, winformmal, amiben nem sok mindent valósítottam meg idő hiányában(user reg, login, adatok felvitele db-be, userhez kapcsolódó adatok megjelenítése lekérdezéssel).
A tervem az lenne jelenleg, hogy ezt bővítgetem (admin form adatbázis szűréssel, bevitellel, törléssel, update stb...szóval GOD mód,meg egyre bonyolultabb, "magasabb" szintű dolgok implementálása).
Azért esett erre a választásom, mert nem csak kizárólag C# tudásra épül.Ez így szerintetek jó irányvonal, vagy inkább kezdjek egy teljesen más vonalú, új, relevánsabb projektbe?
Ezért is kérdeztem fentebb, mert nem vagyok tisztában manapság mire van szükségük a munkáltatóknak.Ha nem számít mérvadónak vmilyen referencia munka állásinterjún, vagy egyáltalán nem számít, akkor is érdekelne, mert csinálni akarok vmit, gyakorlás, tanulás, okulás miatt. Meg szeretek problémás feladatok megoldásán agyalni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest