- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
Sziasztok!
PLC, mikrovezérlő programozás, vagy C# lehetőségek közül arra jutottam, hogy ez utóbbi lesz nálam a befutó, ez "tetszik" a legjobban a felsoroltak közül.
Azoktól kérdezném, akik ebben a környezetben dolgoznak, hogy miket kell alapvetően tudni, akár csak címszavakban is, hogy egy állásinterjún ne röhögjenek ki?
A szakdolgozatom témájának keretében egy gépjármű nyilvántartást készítettem localhost adatbázissal, winformmal, amiben nem sok mindent valósítottam meg idő hiányában(user reg, login, adatok felvitele db-be, userhez kapcsolódó adatok megjelenítése lekérdezéssel).
A tervem az lenne jelenleg, hogy ezt bővítgetem (admin form adatbázis szűréssel, bevitellel, törléssel, update stb...szóval GOD mód,meg egyre bonyolultabb, "magasabb" szintű dolgok implementálása).
Azért esett erre a választásom, mert nem csak kizárólag C# tudásra épül.Ez így szerintetek jó irányvonal, vagy inkább kezdjek egy teljesen más vonalú, új, relevánsabb projektbe?
Ezért is kérdeztem fentebb, mert nem vagyok tisztában manapság mire van szükségük a munkáltatóknak.Ha nem számít mérvadónak vmilyen referencia munka állásinterjún, vagy egyáltalán nem számít, akkor is érdekelne, mert csinálni akarok vmit, gyakorlás, tanulás, okulás miatt. Meg szeretek problémás feladatok megoldásán agyalni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged