- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
Sziasztok!
PLC, mikrovezérlő programozás, vagy C# lehetőségek közül arra jutottam, hogy ez utóbbi lesz nálam a befutó, ez "tetszik" a legjobban a felsoroltak közül.
Azoktól kérdezném, akik ebben a környezetben dolgoznak, hogy miket kell alapvetően tudni, akár csak címszavakban is, hogy egy állásinterjún ne röhögjenek ki?
A szakdolgozatom témájának keretében egy gépjármű nyilvántartást készítettem localhost adatbázissal, winformmal, amiben nem sok mindent valósítottam meg idő hiányában(user reg, login, adatok felvitele db-be, userhez kapcsolódó adatok megjelenítése lekérdezéssel).
A tervem az lenne jelenleg, hogy ezt bővítgetem (admin form adatbázis szűréssel, bevitellel, törléssel, update stb...szóval GOD mód,meg egyre bonyolultabb, "magasabb" szintű dolgok implementálása).
Azért esett erre a választásom, mert nem csak kizárólag C# tudásra épül.Ez így szerintetek jó irányvonal, vagy inkább kezdjek egy teljesen más vonalú, új, relevánsabb projektbe?
Ezért is kérdeztem fentebb, mert nem vagyok tisztában manapság mire van szükségük a munkáltatóknak.Ha nem számít mérvadónak vmilyen referencia munka állásinterjún, vagy egyáltalán nem számít, akkor is érdekelne, mert csinálni akarok vmit, gyakorlás, tanulás, okulás miatt. Meg szeretek problémás feladatok megoldásán agyalni
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple MacBook
- War Thunder - MMO Combat Game
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest