Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobe24
tag
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni a problémámon. Egy wpf-es alkalmazást készítek éppen, és van egy olyan része amikor vonalkódot kellene leolvasni és az alapján adatokat betölteni. Viszont a kérés az az, hogy ne kelljen mindig az input mezőbe belekattintani és úgy leolvasni a vonalkódot. Erre találtam egy megoldást a neten amit ezen a linken meg is tudtok nézni. Nagyon jól működik, ha a billentyűzeten ütök be bámifél adatot. Még egy androidos alkalmazást is letöltöttem ami elviekben a vonalkód olvasást szimulálja, és wifin keresztül küldi az adatot a gépnek. Viszont amikor már egy tényleges vonalkód olvasóval próbáltam akkor olyan billentyűleütéseket érzékelt az alkalmazás mint LeftAlt vagy a numpad1-9-ig. Ha rendesen egy jegyzettömbe vagy valamilyen input mezőbe szkenneltem az olvasóval akkor tényleg a vonalkód számát küldte el, úgyhogy nem az olvasóval van gond. Viszont nem igazán értem hogy az alkalmazásom miért vesz hibás adatokat. Esetleg ha a fenti dologra valakinek valami másfajta megoldása lenne azt is szívesen fogadnám. Köszönöm előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- iPhone 12 Pro emelt kapacitású 3250mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest