- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Hogy tudja? Én csak olyat várok, amit az eclipse tudott 10 éve, ahol nyomok egy ctrl-space-t és felkínálja a lehetőségeket. Itt hol válasszam ki? Fel sem kínál semmit. Usingot magától csak a projekt létrehozásakor szúr be. Utána soha nem láttam ilyet.
Mutatok majd példát ha újra találkozok a semmitmondó hibaüzenettel, de annyit csinál, hogy aláhúzza a metódus hívását, és kb annyit ír, hogy VALAMELYIK paraméter nem megfelelő... de hogy miért, és melyik az már nem.
1 third party dolog van a projektben, a sharpziplib. Ennyi. Minden más alap, default, szűz.
SQL szervert nem raktam fel, a VSE telepítője pakolt fel egy rakás fölösleget, de nem merem eltávolítani ismerve a microsoft cuccokat, hiszen akkor error hegyek várhatóak.
Most pl az a nagy gond, hogy jön egy exception, mert szegény C#/.net nem képes egy szerveren lévő http-n elérhető ANSI kódolású text file-t hibátlanul beolvasni, és olyan karaktert olvas egy sortöréssel együtt, ami nincs ott, de sajnos a forrását nem tudom megtalálni, mert a java/eclipse-el ellentétben a lekezeletlen exceptionoknál nem dob egy stacktrace-t minden szükséges infoval, hanem csak ennyit: "A first chance exception of type 'System.Net.WebException' occurred in System.dll"... jaaaaa bocs, nem olvassa azt, csak a hibaüzenetek és debugoláshoz hozzáadott a writelineok ÖSSZEKEVEREDNEK az outputon... tehát egy writeline első karaktere és második karaktere közé beékelődik egy exception hibazüzenet, amit ha nem látnék, nem hinnék el, de látom, több helyen is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Napelem
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3239
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest