Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
ctrl-space-re nem tudja megfelelő usingot beszúrni
tudja, vagy itt most gondolatolvasást vársz (?), még azt is kiírja, hogy névütközés van és válaszd ki melyikre is gondoltál, persze, ha nincs ütközés, akkor egyből berakja. De, ha egy példát mutatsz az még érdekes lehet.nem tud normális hibaüzenetet sem megjeleníteni ha valamelyik paraméter rossz
Itt megint user errort érzek, még soha nem volt ilyen gondom tekintve, hogy egy manage-d nyelvről beszélünk, mutass egy példát kérlek.Na meg néha újra kell indítani, mert beragad minden, semmit se csinál kiegészítésre, és a javított hibák aláhúzása is megmarad amíg újra nem indítom.
Igaz 2013-at csak kb 3 évig használtam, így lehet ez idő alatt valami elkerülte a figyelmem. Ha teli pakolod mindenféle 3party kiegészítővel azok tényleg összetudnak akadni, de bevallom régóta tudom, hogy az extension-ök összetudják kuszálni, ezért csak olyanokat rakok fel, amik megbízhatóak.
Nálam a 2015-ös csinált hasonlót, amikor 550 projektes sln-el kellett dolgozni.Egyedül a 2017-ben csavartak egy kicsit a csproj-on, amit nem muszáj elvégezni. Minek teszel fel SQL server-t, ha nincs rá szükséged?
eclipsbe bevallom nem merek beleszólni, azt csak 4 éve használom.. sajnos jó párszor kell.
(#7737) togvau:
Pont erre írtam, hogy még nem értesz hozzá, ez nem szemre hányás. Én utoljára using-ot '08-ba írtam be kézzel..
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest