Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboo
tag
Helló! Előre is bocsi a lámaságomért, de egyszerűen nem jövök rá mi lehet a probléma ezzel a kóddal:
TextReader commentReader = new StreamReader(pathInfo);
string commentLine = commentReader.ReadLine();
int z = 0;for (z = 0; z < posInfo; z++)
{
commentLine = commentReader.ReadLine();
richTextBox1.Text = richTextBox1.Text + commentLine + "\n";
}
commentReader.Close();Tehát annyiról van itt szó, hogy megnyitok olvasásra egy text filet, amiből ki szeretnék szedni egy bizonyos sor-blokkot - erre próbáltam ezt a for ciklust létrehozni, egy a bökkenő: jelenleg látható formájában azt csinálja amit kell, vagyis a file elejétől (z = 0), egy bizonyos sorig (z < posInfo; a "posInfo" tárolja a kulcs szövegsor számát a fájlon belül) olvassa a szövegfájlt, majd az eredményt soronként dobálja bele a textboxba. Ehelyett én azt szeretném, hogy ne a fájl elejétől olvasson, hanem mondjuk a posInfo-tól felfelé 6 sorral kezdődőleg - nos nekem itt az lenne a logikus, hogy mondjuk z = posInfo - 6; de ezzel nem működik megfelelően, a file elejétől kezdve ír ki 6 sort.
Szóval marhára nem értem, hogy mi nem jó, biztos vmi orbitális baromság van benne, de egyszerűen nem vagyok képes most észrevenni...de az is lehet, hogy logikailag hibás az egész...segítség!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lightyear - befektetési app
- Ford topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- Amazfit GTR Mini okosóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest