- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboo
tag
Helló! Előre is bocsi a lámaságomért, de egyszerűen nem jövök rá mi lehet a probléma ezzel a kóddal:
TextReader commentReader = new StreamReader(pathInfo);
string commentLine = commentReader.ReadLine();
int z = 0;for (z = 0; z < posInfo; z++)
{
commentLine = commentReader.ReadLine();
richTextBox1.Text = richTextBox1.Text + commentLine + "\n";
}
commentReader.Close();Tehát annyiról van itt szó, hogy megnyitok olvasásra egy text filet, amiből ki szeretnék szedni egy bizonyos sor-blokkot - erre próbáltam ezt a for ciklust létrehozni, egy a bökkenő: jelenleg látható formájában azt csinálja amit kell, vagyis a file elejétől (z = 0), egy bizonyos sorig (z < posInfo; a "posInfo" tárolja a kulcs szövegsor számát a fájlon belül) olvassa a szövegfájlt, majd az eredményt soronként dobálja bele a textboxba. Ehelyett én azt szeretném, hogy ne a fájl elejétől olvasson, hanem mondjuk a posInfo-tól felfelé 6 sorral kezdődőleg - nos nekem itt az lenne a logikus, hogy mondjuk z = posInfo - 6; de ezzel nem működik megfelelően, a file elejétől kezdve ír ki 6 sort.
Szóval marhára nem értem, hogy mi nem jó, biztos vmi orbitális baromság van benne, de egyszerűen nem vagyok képes most észrevenni...de az is lehet, hogy logikailag hibás az egész...segítség!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest