Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
Üdv emberek!
Elkezdenék C#-ot tanulni (eddig C-t tanultam, abból is csak az alapokat) és az lenne a kérdésem, hogy melyik könyvet ajánljátok? Szeretnék elmerülni a nyelvben, szóval egy részletes, jól magyarázó könyv lenne a legjobb számomra (, ugyanakkor rövidebb könyvet is ajánlhattok, amiből a dolgok alapjait gyorsan megtanulhatom). Angolul tudok, de szerintem többet érnék, ha magyar lenne az anyag, úgy mégis csak biztosabb. (persze azért angolt is írhattok, hátha mégis jól értem). Köszönöm előre is a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest