Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
ArchElf
üzenetére
stevve, Jester01 köszi. Igen, nem az, de legalább fejből jött magamtól :-D És ez már félsiker. Egy nap olyan jó programozó leszek mint ti

AE Neked külön köszönet, a példakódért. Nagyon tetszett ez a megoldás, sosem találtam volna ki, ezt

Még List-eknél nem járok.
Hogyan működik a tomb.add() ? Tudom, hogy a List elemhez hozzáaadja a tempet.De ha már a List tartalmazza: 3, 4, 4
akkor hogyan tudja hozzáadni a 4. elemet?
(rendben vágom, hogy utána az 1. elemet törli)
Ahogy látom, hogy a List egy 3 elemű tömböt tartalmaz, és ez érdekel, hogy a háttérben a 4.-ket hogyan képes hozzáadni.TryParse, igen, már eszembe jutott, hogy ezt érdemes használni. De én akkor fórumon a Convert.ToDouble()-el hasonlítottam. Azt írták azért nem jó a Convert.ToDouble, mert az pluszban meghívja a TryParse()-t, meg olyat vettem észre, hogy false helyett 0-val tért vissza.
Parse-nek mi a hátránya a TryParse()-al szemben? Amiért nem javaslod?
Bocs de még egyetemen vagyok, és a legtöbb oldalt marha nehezen hozza be

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB FHD+
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest