- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
Igen, Master - Detail kapcsolatról van szó és épp az a problémám, hogy pont úgy működik -ezek szerint jogosan - ahogy az általad linkelt példa is mutatja, azaz annyi tételt nyom a lapra amennyi csak fér, bár valóban összevonja a tétel sorokat a számlák alá, de nem tudom rávenni, hogy ne így csinálja, hanem ha véget ért egy számla, akkor egyszerűen dobjon lapot és csinálja a következőt.
Nem értem miért nem megy, holott szerintem teljesen logikus lenne a dolog, de mégse jön össze. Jobb híjján persze így is jó, hogy egyesével töltögetem a táblákat, csak épp sokkal lassabb és főleg sokkal - sokkal rondább megoldás.
De mindegy, azért még nézegetem, hátha rájövök, hogy tudnám rávenni, hogy akkor csak az adott számlához tartozó tételeket nyomtassa egy lapra és folytonosan az összeset.
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest