- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Az a baj, hogy amit a foreach-ben visszakapok, vagyis a gruser.LoginName az egy string, ami valójában a dokumentumtár neve.
Tehát létrehozok egy class library típisú listát, amibe ezeket a string-eket pakolom. Ebből nem látom, hogy hogyan tudnám kinyerni az aktuális string-hez tartozó dokumentumtárban lévő Item 1-1 mezőjét (Title, Id).
Ehhez kell nekem a Linq.
EntityList<Item> test = cedc.GetList<Item>(gruser.LoginName);"
Ez a sor pedíg pontosan a fent említettek miatt kell, mert a loginname az String, de a fenti segítségével megkapom a string-hez tartozó dokumentumtárat.
A linq lekérdezésben nem adhatom meg string-ként a forrást:
var eredmeny = from aktualis in test
Vagyis a test-nek objektumnak kell lennie.Egyébként a Linq-ra még azért is gondoltam, mert itt csak teszt jelleggel kiírom az értékeket, de majd szűrést is akarok belevinni (where).
Lehet nem jól állok neki a dolognak, mert eddig az ilyen jellegű kereséseket powershellben oldaottam meg, CAML queryk segítségével, és ott nagyjából így ment. Itt is mehetne, de szeretném linq-val megcsinálni.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest