Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Bocs
Write-only üzemmódban voltam - mint általában; ráadásul rendesen túl is bonyolítottam...A példa minősítésével egyetértek... Nálunk a főiskolán a tanár legnagyobb (saját) programozási eredménye az volt, hogy gombnyomásra át tudta színezni egy textbox hátterét. Látnod kellett volna az arcát, hogy öntötte el a büszkeség komoly műve láttán.
Nem is - egyszer könyvből kimásolt egy drag-and-drop példát (kijelölt elemek áthúzása egyik listboxból a másikba) - igaz megértenie nem sikerült hogy működik, mert egész órán hegesztette, de többet nem tudott kihozni belőle.A másik, amin mosolyogni szoktam, ha eszembe jut(tatják): könyvből leggyorsabban 24 óra alatt lehet megtanulni programozni. Nálunk ez az egyetemen sikerült 20 óra alatt. Olyan sikeresen, hogy miután "megtanultunk" c-ben 20 óra alatt programozni mindenki sikeresen beadott egy tetszőleges párhuzamosítható probléma többszálas megoldását c-ben linux alá (IPC) megvalósítva...
Asszem egy emberről tudok a mi évfolyamunkban, akinek ez saját munkája volt.AE
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Write-only üzemmódban voltam - mint általában; ráadásul rendesen túl is bonyolítottam...
Asszem egy emberről tudok a mi évfolyamunkban, akinek ez saját munkája volt.