- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Sracok, egy nagy anomaliaba utkoztem.
Csinaltam egy szuz ASP Razor porjectet, en populaltam fel, de hibaba utkoztem.Alapesetben ezt kapom:
PS C:\Users\ik\source\repos\nuup> dotnet run -c Release -f net6.0
Building...
C:\Program Files\dotnet\sdk\7.0.405\Sdks\Microsoft.NET.Sdk\targets\Microsoft.NET.Sdk.DefaultItems.Shared.targets(213,5)
: error NETSDK1022: Duplicate 'Content' items were included. The .NET SDK includes 'Content' items from your project di
rectory by default. You can either remove these items from your project file, or set the 'EnableDefaultContentItems' pr
operty to 'false' if you want to explicitly include them in your project file. For more information, see https://aka.ms
/sdkimplicititems. The duplicate items were: 'wwwroot\css\site.css'; 'wwwroot\errors\error.html'; 'wwwroot\robots.txt'
[C:\Users\ik\source\repos\nuup\nuup.csproj::TargetFramework=net6.0]
The build failed. Fix the build errors and run again.
PS C:\Users\ik\source\repos\nuup>Ha beteszem ezt:
<EnableDefaultContentItems>false</EnableDefaultContentItems>
akkor viszont minden oldal 404-es lesz, a full kezdolapot is beleertve.Ez a csproj file-m:
<Project Sdk="Microsoft.NET.Sdk.Web"> <PropertyGroup> <TargetFrameworks>net6.0;net7.0</TargetFrameworks> <Nullable>enable</Nullable> <ImplicitUsings>enable</ImplicitUsings> <EnableDefaultContentItems>false</EnableDefaultContentItems> </PropertyGroup> <ItemGroup> <Folder Include="Data\"/> <Folder Include="Models\"/> <Folder Include="Classes\"/> <Content Include="wwwroot\**\*"> <CopyToPublishDirectory>Always</CopyToPublishDirectory> </Content> </ItemGroup></Project>Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest