Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
-
yash
senior tag
nem maradt le. ezt irja ki rá_
Error 1 Attribute specifier is not a complete statement. Use a line continuation to apply the attribute to the following statement. D:\Documents\Visual Studio 2008\Projects\CGuard\CGuard\Form1.vb 36 33 CGuard
és megjegyzem, ott van az alsóvonás :S
ui: na, kijavitottam üres sorok voltak folytatássorban. most a progi fordul, fut, de viszont nem látszik semmi, csak egy üres ablak :S importok is jók, dllimportok is jók.. miért nem látszik semmi?
-
yash
senior tag
Megcsináltam a kódot, de nem lehet leforditani. Ezek a sorok hibásak a linkelt URL VB eyedropper projectben:
<DllImport("Gdi32.dll")> _
nem fogadja el őket, sem az alsó vonás nélkül, sem a kacsacsőrű zárójelek nélkül. Hol a hiba? VB 2008.NET
-
yash
senior tag
Sziasztok!
Furcsa dologra lenne szükségem. Olyan programot akarok irni VB.NET-ben, ami azt csinálja, hogy a képernyő egy aktuális pixelének a színét megmondja, és a szinétől függően valamilyen hangjelzést ad ki. Ezt hogy csináljam? A hangjelzés nem probléma, de hogy tudom lekérdezni a képernyő egy adott pontján levő pixel szinét? Tudja ezt valaki? JA, és a pixel nem feltétlenül a program ablakának pixele, hanem bárhol lehet a képernyőn (de vmi fix helyen, ezt majd én határozom meg). Csinált már ilyet valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Béta iOS-t használók topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Meg minek utána releaselni... kicsit leirnád bövebben? Sügér vok ehhez a részhez!