Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Nem szó szerint értve nem megy a copy paste. Áh, hagyjuk.
Küldd már el a teljes solutionöd akkor. Leírom neked, lépésről lépésre, hogy mit csinálsz rosszul.
Már bocs, de én nem szivatlak, hanem sokadszorra próbálok segíteni, már-már kézzel lábbal, de ha alapokkal nem vagy tisztában, akkor mit akarsz? -
Lortech
addikt
Nyilván nem .cs akart lenni, hanem .vb, csak eltévesztettem, mert lassan c#-pal fekszem és kelek. De a többinek stimmelnie kell, ha egy "üres" visual basic.net windows forms projectet nyitsz. (márpedig a linken arról van szó, csak ott 2003-as template-tel.)
De én nem erőltetem tovább, mert ha még a copy paste se megy... -
Lortech
addikt
Nekem működik. Nem tudhatom, hogy mit csinálsz, és hogyan csinálod.
Indítasz egy winforms alkalmazást, mivel látszik, hogy a kód a linken a régi fajta (vs2003) windows forms template szerint van megírva, nem választja szét a a form designer, a form, és a program.cs kódot, így ezek közül neked el kell távolítanod a projektedből a program.cs-t és a form1_designer.cs-t, majd a form1.cs kódját le kell cserélni a linken lévő kódra. -
-
Lortech
addikt
Win32-ben, C#-ban csináltam már ilyet, VB kódot nem írok
, de : gdi32.dll -ben van a GetPixel függvény, ezt be kell importálnod, a híváshoz viszont szükség van egy device contextre is, amit a user32.dll GetDC() függvényével lehet lekérdezni majd a ReleaseDC()-vel fel kell szabadítani a azt (ezeket szintén be kell importálni, a user32.dll-ből).szerk: no közben találtam egy jó vb-s linket : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam GAR
- ÚJ (Hiányos) Xtrfy M4 Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Xtrfy M8 Wireless Bolti ár:28k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de : gdi32.dll -ben van a GetPixel függvény, ezt be kell importálnod, a híváshoz viszont szükség van egy device contextre is, amit a user32.dll GetDC() függvényével lehet lekérdezni majd a ReleaseDC()-vel fel kell szabadítani a azt (ezeket szintén be kell importálni, a user32.dll-ből).