- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Nem szó szerint értve nem megy a copy paste. Áh, hagyjuk.
Küldd már el a teljes solutionöd akkor. Leírom neked, lépésről lépésre, hogy mit csinálsz rosszul.
Már bocs, de én nem szivatlak, hanem sokadszorra próbálok segíteni, már-már kézzel lábbal, de ha alapokkal nem vagy tisztában, akkor mit akarsz? -
Lortech
addikt
Nyilván nem .cs akart lenni, hanem .vb, csak eltévesztettem, mert lassan c#-pal fekszem és kelek. De a többinek stimmelnie kell, ha egy "üres" visual basic.net windows forms projectet nyitsz. (márpedig a linken arról van szó, csak ott 2003-as template-tel.)
De én nem erőltetem tovább, mert ha még a copy paste se megy... -
Lortech
addikt
Nekem működik. Nem tudhatom, hogy mit csinálsz, és hogyan csinálod.
Indítasz egy winforms alkalmazást, mivel látszik, hogy a kód a linken a régi fajta (vs2003) windows forms template szerint van megírva, nem választja szét a a form designer, a form, és a program.cs kódot, így ezek közül neked el kell távolítanod a projektedből a program.cs-t és a form1_designer.cs-t, majd a form1.cs kódját le kell cserélni a linken lévő kódra. -
-
Lortech
addikt
Win32-ben, C#-ban csináltam már ilyet, VB kódot nem írok
, de : gdi32.dll -ben van a GetPixel függvény, ezt be kell importálnod, a híváshoz viszont szükség van egy device contextre is, amit a user32.dll GetDC() függvényével lehet lekérdezni majd a ReleaseDC()-vel fel kell szabadítani a azt (ezeket szintén be kell importálni, a user32.dll-ből).
szerk: no közben találtam egy jó vb-s linket : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bittorrent topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest