Hirdetés
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovacstibor79
üzenetére
Hali!
Ez ugyan egy .NEt-es jegyzet és azon belül is Cx-os de esetleg ha Visual Basic.NEt-et használsz akkor lehet hogy működik azzal is és ez egy eléggé részletes leírás.
[link] -
válasz
DelArco
üzenetére
no közben csináltam egy kettős for ciklusos végigjárást ami ugyan nem olyan szép mint egy beépített függvény de mivel lehet hogy ez a beépített függvény nem is létezik ezért elfogadható az eredmény

Ellenben felvetödött egy másik probléma közben amit sehogy nme tudtam megoldani.
Szóval adott az eredmény megtalálja a keresett szöveget a program csak nekemaz kéne hogy az adott cella legyen kijelölve csak a datagridviewban.
Persze ez egyszerű lenne ha a selectionMode tulajdonság FullRowSelecten kell hogy legyen.Próbálkoztam sokmindennel de nem jött össze sajnos.
Többek között pl azzal hogy alapból CellSelect van beállítva és ha CellClick eseményben megpróbáltam Selected-nek kiválasztani az adott sort.
Vagy azzal is hogy amikor lefut a keresés átváltok CellSelect módba és akkor csak a sima egy db cella lesz kijelölve. A click eseményben pedig visszaváltok vagy vmi ilyesmi.Sajnos egyik sem vezetett megfelelő eredményre szóval aki tudsz az segítsen pls!

-
Hali!
Egy olyan krédésem lenne hogy hogyan lehet legegyszerübben megodlást találni a következő problémára:
Adott egy daragridview egy textbox és egy button control.
A datagridview feltöltve adatokkal.
Nos egy keresést szeretnék megvalósítani a lehető legegyszerűbben vagyis inkább az kérdezni hogy létezik e a cellák közti keresésre valami alap beépített függvény.
A probléma annyi hogy beírsz valamit a textboxba és a button click eseményében kéne végrehajtani a keresést. Ha talál egyező cellát akkor azt a cellát kijelöli és ennyi.
Van erre beépített függvény mint pl a Listviewnél a FindItemWithText vagy vmi ilyesmi.
Vagy ezt csak úgy lehet megcsinálni ha végigmegyek minden soron és oszlopon és ellenörizgetem az értékeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest