Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DelArco
üzenetére
no közben csináltam egy kettős for ciklusos végigjárást ami ugyan nem olyan szép mint egy beépített függvény de mivel lehet hogy ez a beépített függvény nem is létezik ezért elfogadható az eredmény

Ellenben felvetödött egy másik probléma közben amit sehogy nme tudtam megoldani.
Szóval adott az eredmény megtalálja a keresett szöveget a program csak nekemaz kéne hogy az adott cella legyen kijelölve csak a datagridviewban.
Persze ez egyszerű lenne ha a selectionMode tulajdonság FullRowSelecten kell hogy legyen.Próbálkoztam sokmindennel de nem jött össze sajnos.
Többek között pl azzal hogy alapból CellSelect van beállítva és ha CellClick eseményben megpróbáltam Selected-nek kiválasztani az adott sort.
Vagy azzal is hogy amikor lefut a keresés átváltok CellSelect módba és akkor csak a sima egy db cella lesz kijelölve. A click eseményben pedig visszaváltok vagy vmi ilyesmi.Sajnos egyik sem vezetett megfelelő eredményre szóval aki tudsz az segítsen pls!

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- PlayStation 5
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest