- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
A megoldásokat általában tanulmányozás után feldolgozza az agyam, de néha olyan parancsrészleteket használ, hogy magamtól megírni ilyeneket kevésnek érzem magam. Utolsó évre hagyta az infótanár a programozást, és kb nem ért hozzá semmit sem. A már kész megoldásokat szedi le és felkommentelve magyaráz nekünk...
Sajna nincs meg a rutinom ami nagyon kellene :\Néha még azt sem tudom eldönteni hogy mennyi dolgot kell deklarálnom hiszen nem látom előre hogy hova, mit, meddig kell pakolnom egy egyszerű kereséshez vagy sorba tételhez.
Vagyis menne... de az emelt szintű 9 feladatából az első 5 höz kellett kb 3 óra hogy magamtól megírjam mindenféle segítség nélkül.Doksi.hu-n még nem jártam de felnézek, hátha találok valami okosságot
Köszi szépen mindenesetre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged