- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
válasz
Delila_1 #2777 üzenetére
Köszi a választ.
A grafikonnál arra gondoltam, hogy meglévő adatokból nem tudok "felhúzni" adatot a formra. Amíg DataGridView-ra simán ráteszem a táblám/lekérdezésem adatait, a Chart-ra nem tudom. Adatokat hogy tudnék feltenni? A DataSource-nak megadom a formon elérhető lekérdezést, de a Series properties-nél már nem tudom a kívánt oszlopokat elérni.
Na a második válaszodat én nem értem.
Sorszámot ugyan tudnék választani egy listából (pl 1, 2, 3) de abból hogy lesz névsor esetén Lacika. User nem tudja mi a sorszám mögötti név előre. Ez alapján tudnék egy olyan lekérdezést készíteni ahol mint paraméter felhasználnám a nevet (bár ez nem túl szép mert mi van ha két lacika van, viszont listázható) és mint szűrő adnám a formnak. Az jobb lenne, hogy ugyan nevet listáznék de a mögötte lévő ID-vel együtt tudnám kiválasztani, ahol az ID mehetne láthatatlanul a szűrőbe. Accessben ez sima ügy volt. Egyelőre ilyet nem találtam, még csak ismerkedem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest