Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Flint
tag
válasz
Fire_Vire
üzenetére
Hmmm... én még abban az időben kezdtem tanultni a BASIC-et, mikor ZX Spectrumok és Commodore 64-ek voltak, külső lemezes meg kazettás "programtárolással", és baromira nem volt mindegy, hogy milyen hosszú egy kód, mennyi változó és művelet van (különösen az if-then bírt lassítani).
(nem is beszélve a TI-57 programozható számológépről
)
Mondjuk pl. én a "siker" változóknak biztos lineáris tömböt használnék, sőt, lehet, hogy a feltételnév/feltételérték/siker egymáshoz kapcsolódó teljes rendszert egy tömbben tárolnám.de ezek már csak olyan apróságok: elsőre nem feltétlenül kézenfekvő, de talán elegánsabb.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(nem is beszélve a TI-57 programozható számológépről
)