- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Aktív témák
-
roPHka
senior tag
Hali!
Nem tudom hogy másnak jönnek e vírusos levelek, de nekem sorra, már 3napja legalább 16db-ot kaptam :).
Már nagyon megőrjít. A napi kb.12 levélből legalább 6db mail vírusos. a topic cím mindig ez : Vírusveszély! Virus Warning!.
A vírus .pif kiterjesztésben van, és a file neve általában Details.pif, vagy your_detail.pif. Azt az egyet nem tudom, hogy ha a mail-t megnyitom akkor aktiválja a vírust, vagy sem.
Esetleg ilyen mail-eket nem lehetne megakadályozni hogy ne kapjak, valami szűrő beállítással vagy valami hasonlóval?
Valami megoldás érdekelne, hogyan tudom kikerülni őket.
Előre is köszi.
Amúgy közületek nem kap senki sem ilyeneket?
Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus Pad 3
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest