- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Az a baj a NAV200X és társaival, hogy Windows alatt mennek, igy a win-nek be kell bootolnia, csomo program elindul, millio .dll betoltodik, stb. Ezek közül bármely lépés már tartalmazhat virusokat, pont olyat is akár ami kilövi az AntiVirus prg-t. Ezért jobb a DOS-os mert ott _biztos_, hogy tiszta lemezrol mész és szinte 100%, hogy lebukik az ártó szellemű software. Hiába tűnik esetleg úgy, hogy ''Ó, elavult DOS haggyámá...'' soha sem lesz egy win-es antivirus prg olyan hatékony mint egy DOS-os. Persze ugyanazzal a friss adatbázissal.
Win-es verziókat csak azért csinálnak, hogy aki tök hülye a géphez (az itteniek közül ezt _senkiről_ sem feltételezem !!), oszt csak kattintgatni tud azt higyje, hogy ő tud virust irtani, ide-oda nyomkodással, pedig nem. Nem hiába van minden virusirtonak a win-es verzio mellett DOS alá irt változata is pl F-Secure, Nav, stb. Nem értem mert DOS alól se lenne nehezebb csak attól vhogy idegenkednek.
Ez utobbi csak az én véleményem.
Bocs, ha hosszú és esetleg kioktató hangnemű volt.
Üdv.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest