- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Lenne egy olyan gondom, hogy van egy angol avim, van hozzá magyar szinkronom. Az avi 23.976 fps, a szinkron 25.000. Megfogtam az avit, átraktam 25re, alárakom a szinkront, ami egy darabig tökéletesen passzol, de egy idő után elkezd egyre jobban és jobban csúszni. Mit lehet ilyenkor tenni? Interlace VDModnál tud ilyet? Nézegettem, de mintha az csak x másodperccel csúsztatna csak, nekem meg kvázi nyújtani kellene a szinkront. -
Agostino
addikt
válasz
#65675776 #645 üzenetére
Ez kellett nekem, most már valamivel élesebb.
Az csak egy hiú ábránd, hogy lehet úgy beégetni feliratot, hogy az ujrakódolt és tömörített film ugyanolyan minőségű lesz hajszálra, mint annakelötte? Amit most áttömörítettem, az pixelesebb helyenként. Eredeti : [link], Modosított : [link]. A különbség szerintem szemmel látható ahogy mondani szokás. -
Agostino
addikt
Üdv.
Van mód arra, hogy amikor rávasalom a filmre a feliratot, az ne legyen tompa, hanem éles? Nem tudom mitől tompul el, bitrátára gyanakszom, de az elvileg arra van állítva, mint amennyi eredetileg is :, bár én nem Xvic kódolást rakok be, hanem Divx 5.2.1et Szóval ha célszerűbb lenne Xvidbe kódolni, akkor azt VDon belül hogyan tudom optimálisra állítani?
-
Agostino
addikt
Hello.
Ki akarok vágni egy 25 perces aviból 22 percet kb. Ezredmásodpercre pontosan kellene. Most ugy jártam, hogy kijelöltem a kezdetet, a véget, elmentettem, de az elejéhez hozzácsapott még egy kis időt, magyarán totál nem azt csinálja amit kértem. Mit kell beállítani, hogy pontosan onnan vágja és odáig ahonnan én akarom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- E-roller topik
- Mobil flották
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2400MHz DDR4 kit
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Msi X99s Gaming7 + 12 magos xeon proci
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest