Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ja, ja. Én is az AviSynth-et szoktam olyankor használni, ha valamilyen ''problémás'' formátumot (pl. DV-AVI) szeretnék átkódolni. Eddig szinte mindig működött is, de ennél a Matroska (x264-es vid. + AC3 + DTS hang) megmakkant az egész. Lehet, hogy a videóval is van valami gond, és azért nem tudja csak úgy szimplán megnyitni a VDubMod.
Azóta már csináltam egy pár perces mkv file-t VDubMod-al, amit természetesen minden gond nélkül meg is tudtam nyitni (AviSynth nem kellett).
De ha még működne is a dolog -- mármint az AviSynth-es megnyitás -- akkor sem lennék kinn a vízből, mert nem átkódolni szeretném a vid.-et, hanem az AC3, és a DTS csatorna beállításait szeretném megváltoztatni (interleave).
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 doboz (45db / doboz) Akko Dracula Switch eladó egybe vagy külön
- Corsair HX 1500i (C14) (2022)
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest