Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cickánykoma
tag
válasz
BigBadPlaYeR #1203 üzenetére
Sztem meg az egész gép úgy szar, ahogy van...komolyan! XP nincs felrakva már ősz óta mivel összeomlott és nem lehet azóta se felrakni (első bejelntkezés után behal 6-7x próbáltam felrakni) Vista jól működik XP helyett.
Most viszont olyat csinál ez az idióta Vdub, hogy ki akarok vágni egy jelenetet videóból (H264, 25 fps, AVI) és elmenteni full process módban 23.976fpsre, XViD kódolással, erre lekódolja az adott frame-t amin áll a Vdub csúszkája, és a végeredmény egy videó, ami egy több mp-es állókép lesz. Ezt betöltve Vegasban pedig egy sötét képernyőt kapok.
Mit tudok tenni ??? Ennyire szar a vdub Vista alatt? Vagy a kodekjeim nem jók ??? (Irtam korábban, mindenből a legfrisebb, 01.27-ei K-Lite van fennt)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest